zfa159 написа:rudoni написа:ура !![]()
![]()
най после ! абе хора вслушвайте се понякога и в провинциалистите ! за тоя проблем имам и графии от мотор тестер за по- бърза диагностика.отстраняван е от Г3 и 4 ,опел, сеат и др.
честито ! и умната на пътя!
Колега,това дали си от провинцията или не за мен няма никакво значение.НЕ съм откачал досега генерацията досега понеже един от колегите каза да пробвам да махна тапичката горе и да видя дали има промяна пък и много хора казаха,че щом от тази тапичка не вади нищо значи няма проблем по изпускателната система....и аз затова не съм се и замислял повече да седи като вариант.
След като сменихме повдигачите и нищо не се промени остана само генерацията и проведохме теста...то е чсно,че все нещо ще и има на колата
Днес събрахме стария катализатор и го сложих на място (изтръбушен разбира се)...назад явно няма проблем понеже колата си работи като хората....още не съм готов да я карам на гърнеджия (възстановявам разни електро неща и други дреболии по двигателя).
Като има развитие ще пиша пак
За тапичката горе аз ти казах, но на Аудито излезнаха искри през нея, а при тебе нищо!
Иначе като гледам снимките които си направил, все едно гледам същия катализатор, само че ме яд че не го снимах. Абсолютно същото разпаднало се затиснато нещо.
П.С Да обиколиш 3 пъти квартала с откачен катализатор като на рали, високи обороти и ниски предавки - БЕЗЦЕННО