golf 3 ел.стъкла ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
loshiqa
Автомобил:
Двигател:

golf 3 ел.стъкла ?

Мнениеот loshiqa » Нед 15 фев 2009 15:16

интересува всичките части които трябва да се прехвърлят от Golf(с ел.стъкла) към моя без ел.стъкла за да работят

blinder
Автомобил:
Двигател:

Re: golf 3 ел.стъкла ?

Мнениеот blinder » Нед 15 фев 2009 18:40

loshiqa написа:интересува всичките части които трябва да се прехвърлят от Golf(с ел.стъкла) към моя без ел.стъкла за да работят

Ами за да го направишкато хората, първо си намери корите от вратите на такъв голф с ел.стъкла, за да нямаш дупки от досегашните врътки.После - дръжките на корите с място за бутоните за стъклата.Механизми с моторчетата + комфорт модулите и инсталация.

Потребителски аватар
shirosama
Автомобил:
Двигател:

ел.стъкла

Мнениеот shirosama » Нед 15 фев 2009 20:13

Братче влизаш в зоната на здрача...моя голф е с четири ел.стъкла...досега съм сменил три машинкина задно дясно стъкло, които ползвам по два три пъти. Сега се усетих, че проблема е другаде но зор...по добре не слагай според мен

loshiqa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот loshiqa » Нед 15 фев 2009 20:56

мерси колеги ще помисля , но мисля да пробвам само да намеря тези всичките работи, доло горе как вървят тези работи за да знам какви оферти да приемам ?

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 15 фев 2009 21:20

Както са ти казали колегите вкарваш си много ядосан таралеж в гащите :idea:
Имам наблюдения и мога да ти кажа че голф 3 троши стъкла на поразия ( имам в предвид механизмите),комфорта е във самото моторче и платките доста често се овлажняват и става страшно :idea:

loshiqa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот loshiqa » Нед 15 фев 2009 22:00

аха ясно но ми е интересно примерно намирам си механизмите слагам ги тези механизми от каде се захранват направо от акумолатора или трябва да имам и нещо друго към което да се вържят ?

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 15 фев 2009 22:41

Явно обичаш да ти е трудно О.К. Трябват ти:стъклоподемниците,копчетата,инсталацията във вратите и до бушонното табло ако искаш да станат както трябва :idea:
Приятелски съвет НЕ СЕ занимавай със глупости ще съжаляваш просто не си струва хамалогията :idea: Потърси със търсачката да видиш колко теми за проблем със ел.стъклата на МК3 ще ти излязат.

Потребителски аватар
KING-T
Автомобил: VW Bora TDI 90кс
Двигател: AGR 2000г

Мнениеот KING-T » Пон 16 фев 2009 0:14

Да, не се занимавай с това ,защото после ще съжаляваш.Слушай колегите какво ти говорят.Моя голф е с 4 ел.стъкла, от който едното задно това лято умря(скъса се жилото),другото задно се мъчи и то да умира,дано предните да си работят ,че не знам тогава.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”