golf 3 ел.стъкла ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
golf 3 ел.стъкла ?
интересува всичките части които трябва да се прехвърлят от Golf(с ел.стъкла) към моя без ел.стъкла за да работят
Re: golf 3 ел.стъкла ?
loshiqa написа:интересува всичките части които трябва да се прехвърлят от Golf(с ел.стъкла) към моя без ел.стъкла за да работят
Ами за да го направишкато хората, първо си намери корите от вратите на такъв голф с ел.стъкла, за да нямаш дупки от досегашните врътки.После - дръжките на корите с място за бутоните за стъклата.Механизми с моторчетата + комфорт модулите и инсталация.
- shirosama
- Автомобил:
- Двигател:
ел.стъкла
Братче влизаш в зоната на здрача...моя голф е с четири ел.стъкла...досега съм сменил три машинкина задно дясно стъкло, които ползвам по два три пъти. Сега се усетих, че проблема е другаде но зор...по добре не слагай според мен
-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колеги ще помисля , но мисля да пробвам само да намеря тези всичките работи, доло горе как вървят тези работи за да знам какви оферти да приемам ?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Както са ти казали колегите вкарваш си много ядосан таралеж в гащите
Имам наблюдения и мога да ти кажа че голф 3 троши стъкла на поразия ( имам в предвид механизмите),комфорта е във самото моторче и платките доста често се овлажняват и става страшно

Имам наблюдения и мога да ти кажа че голф 3 троши стъкла на поразия ( имам в предвид механизмите),комфорта е във самото моторче и платките доста често се овлажняват и става страшно

-
- Автомобил:
- Двигател:
аха ясно но ми е интересно примерно намирам си механизмите слагам ги тези механизми от каде се захранват направо от акумолатора или трябва да имам и нещо друго към което да се вържят ?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Явно обичаш да ти е трудно О.К. Трябват ти:стъклоподемниците,копчетата,инсталацията във вратите и до бушонното табло ако искаш да станат както трябва
Приятелски съвет НЕ СЕ занимавай със глупости ще съжаляваш просто не си струва хамалогията
Потърси със търсачката да видиш колко теми за проблем със ел.стъклата на МК3 ще ти излязат.

Приятелски съвет НЕ СЕ занимавай със глупости ще съжаляваш просто не си струва хамалогията

- KING-T
- Автомобил: VW Bora TDI 90кс
- Двигател: AGR 2000г
Да, не се занимавай с това ,защото после ще съжаляваш.Слушай колегите какво ти говорят.Моя голф е с 4 ел.стъкла, от който едното задно това лято умря(скъса се жилото),другото задно се мъчи и то да умира,дано предните да си работят ,че не знам тогава.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”