The Red Guy написа:Спокойно, другари! Италия (поне не съм чул) не се готви за такива дела! Там има още мнооогооо коли, които ще ни радват (жалко, ама факт).

The Red Guy написа:Спокойно, другари! Италия (поне не съм чул) не се готви за такива дела! Там има още мнооогооо коли, които ще ни радват (жалко, ама факт).
Много много много съм съгласен с теб.ChimeyJimmey написа:А като се има предвид, че новото производство си е ялово, съвсем съзнателно заложено заради консумативната политика, изобщо не бих се разделил със стария си автомобил.
По-скоро бих си купил втори, отколкото да зарежа колата, която и до ден днешен считам за по-надеждна...
Dobromirski написа:А данъците и застраховките за 1 година ?![]()
Stefan написа:Това нащо ако го направят тук в България, запитали ли сте се колко от нас в тая криза ще могат да си позволят да доплатят за чисто нов автомобил ако им приспаднат пари за стария
vasstop написа:Много много много съм съгласен с теб.ChimeyJimmey написа:А като се има предвид, че новото производство си е ялово, съвсем съзнателно заложено заради консумативната политика, изобщо не бих се разделил със стария си автомобил.
По-скоро бих си купил втори, отколкото да зарежа колата, която и до ден днешен считам за по-надеждна...
Отделно да не говорим за разходи по поддръжката на такъв автомобил.
До скоро в Германия трябваще да платиш, за да си изхвърлиш автомобила.
Явно като ги е ударил горния и сега гледат долния...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта