Не пали...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
pach0
Автомобил:
Двигател:

Re: Не пали...

Мнениеот pach0 » Чет 19 фев 2009 19:59

Ти още ли не си я запалил твойта?А някой знае ли като извадя централния кабел на делкото и вартя на стартер дали трябва да хварля ток?

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Чет 19 фев 2009 20:03

Трябва, разбира се. Доближи леко до маса. Ако няма сваляй бобината и я огледай.

Потребителски аватар
pach0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pach0 » Пет 20 фев 2009 13:07

А,ако е от ток не трябва ли като сваля някоя свещ след като съм въртял на стартер да е мокра :roll:

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Съб 21 фев 2009 18:51

Значи аз днеска свалих бензиновата помпа,тоест разглобих я ,но долната част (като купичка) остана в резервоара.Давам + и - от акомулатора директно на помпата,но нищо не се чува няма признак да работи... Дали така се проверява :roll: Преди това откачих само мъркуча да видя дали дърпа безнин от резевоара и НЕ :? Да търся помпа или да търся проблема в друго? Колко пари върви една бензинова помпа,питах една позната с птсъпки и т.н ми я дава на 165лв нова (бош) 8)

Потребителски аватар
niro1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niro1 » Съб 21 фев 2009 19:21

пич аз имах абсолютно същия проблем и накрая се оказа запалителен модул :banghead:
и с/у 160лв. ми го смениха с нов и сега всичко е ок. :banana :applause: :drunk успех с ремонта : vw fen

Потребителски аватар
pach0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pach0 » Нед 22 фев 2009 17:38

На Vagcom неможе ли да се останови точно от какво е :roll: Но това някой по компетентен колега трябва май да каже

Потребителски аватар
radko tarikata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radko tarikata » Нед 22 фев 2009 17:48

metalqgata написа:Ако е потопяемата помпа, която ти е в резервоара, е лесно. Вадиш я, слагаш я на акомулатора и ще се разбере. А пробвал ли си да смениш свещите?? Аз имах такъв проблем. Като запаля сутринта няма проблем, ама малко да загрее и неще повече да пали, изчакваш малко и след известно време палиш без проблем (ама на мен не ми гаснеше след като запаля) А ако е от бензиновата помпа... тя няма изобщо да запали според мен, защото и такова нещо съм сменял.

колега и аз съм го имал тоя проблем с помпата , та да ти кажа палеше но нямаше дебит и заработи но като изгори бензина които е качила и пуф и ........ гаснеее :o но при мен беше малко по лесно смисал имаше едно такова виене в резервоара което ми подсказа каде е проблема ,........ заслушай се отзад и ако чуеш нещо като виене помпата е :bishop но пак казвам ако ти е от потопяемите помпи а цената няма да ти казвам че ше ти прилушеее :screwy вариант номер 2 : ,,,,, провери си филтерчето , ако ти е от потопяемите помпи значи би трябвало да се намира филтера под задна дясна гума ......... 10 лв е бате смени си го за секи случай друго незнам какво да ти кажа дано съм ти бил полезен ......... :beer ,,, аз лично дадох 120 лв за немска помпица втора рака , тая бош незнам от каде си я намерил колега ама май като гледам ше да е зглобявана в турция ,, и си е чисто - :beat_butt2 с такава помпа , незнам какви отстъпки са ти направили ама ....... много странно death :lol:

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Нед 22 фев 2009 18:01

Преди 2 седмици и аз проверявах моята бензинова помпа, която не работеше от 2 месеца. Изкарах я от резервоара, напълно я разкачих и няколко пъти й подавах директно от акумулатора напрежение на самите й клеми. Преди това не тръгваше, но проработи и сега се представя отлично.
Мисля, че проблема при мен беше, от скапалото се и полуразпаднало уплътнение на капака и парче от него е попаднало под помпата, разлагало се е в бензина и помпата е дръпнала тази субстанция и се е задръстила.

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Сря 25 фев 2009 22:52

При мен проблема е решен - Бензинова помпа :D
Благодаря на колегата karakonjul :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”