Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Re: Конкурс за неграмотни във форума!

Мнениеот VWGT » Пет 20 фев 2009 16:30

колегата Dragostinov :shock Няма да му цитирам мненията, защото са по неприятен за него повод, ама толкова неграмотно писане от 19 годишен младеж ...

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 20 фев 2009 20:52

Да ви кажа в интернет никой не гледа дали пише правилно и грамотно! :) Всеки гледа да си каже мнението и т.н. :) С грешки без грешки пак ще го разберете. :) Имаше една тема написана цялата с грешки нарочно,но като се зачетеш не ги виждаш. :)
"Опиатй те се да го порчетете много бръзо и гершките не знам дали ще ги вдите,но ще рзаберете какво пиша:) нещо от тяо род беше напиасно в оня тескт."

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пет 20 фев 2009 23:43

Dragostinov написа:некои ако може да ми предложи некои добар и по евтин вариянд да боядисване че тука се распитах и напражо ми побеле косата какво цени ми обевиха !ще сам ви благодарен

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 25 фев 2009 1:11

snickers_ написа:днеска 1 на практикера за 1 бройка да бракуваме и тоя гофл с 1 форд :Д
таман трагвам поскоа надежда от свтофара на практкер ама сам бил 3та и докато погледна скоросния лост дигам си пак пголеда и кво да вода некав форд лети на сприачки кам мене мина на 20 см от мяота врата изварте се и бам в рейса на спиракта странично :Д:Д ) трагнах си после минах да вида щеитете след 30 мин калник и фар рейса почти му нямаше нищо тоя му се размина най малкото като се сета че зад мене имаше задрастване ;) щеше да е мазало

:applause: :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Сря 25 фев 2009 9:14

Хора, дайте нещо като анкета да се направи, да се подберат няколко човека, които "изпъкват" с писанията си и да се гласува кой да "спечели". Тъй, с подобни постове, темата няма смисъл и отива на една дъъълга лакардия. Дайте да я приключим вече, като гледам колко страници са изписани, явно има за какво някои хора да се върнат в училище. Аз това предлагам, ако има по-добро предложение, ок.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 25 фев 2009 10:07

ALESYZ написа:Хора, дайте нещо като анкета да се направи, да се подберат няколко човека, които "изпъкват" с писанията си и да се гласува кой да "спечели". Тъй, с подобни постове, темата няма смисъл и отива на една дъъълга лакардия. Дайте да я приключим вече, като гледам колко страници са изписани, явно има за какво някои хора да се върнат в училище. Аз това предлагам, ако има по-добро предложение, ок.

Ludia написа:
The Red Guy написа:
Vlad777 написа:
От сега нататък нека добавяме цитати от мнения тук и след месец да изберем най-неграмотния във форума!

Идеята на тая тема май е тотално размита - не виждам никъде някой да е избран и/или да има челна тройка mhihi mhihi mhihi!

аз си позволявам да номинирам snickers_ - извинявам се, че е без негово съгласие mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 25 фев 2009 10:13

И аз гласувам за сникерса :kissy:

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Мнениеот Ицку® » Чет 26 фев 2009 0:15

GTI-0236 написа:bratLe vles ise registriray 6te razbere6 za kvo stava vpros ako nameri6 drug sayt kat gyuvetch.net togava napi6imi ot govor :wink: sayt ta si e ot 3 meseca 1070 potrebiteli bez reklama sas teb dase vidim sled 5 meseca :)

И тоя пич продава сайт за 15 хил.лв . Не ми се мисли колко правописни грешки има в сайта.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 26 фев 2009 22:51

HAMELION написа:за да запали дизела требе компресия подгряване нафта центровка предполойения много.почни да ги игнорираш едо по едно
даи парво с ваздуха лашни някоя от тръбичките на дюзите и някои да варти ти наблюдаваи дали излиза нафта или ваздух.но парво провери дали сичко се варти а по точно коляновия и рапределителния.
и на дарпане дали пали?

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 27 фев 2009 22:16

HAMELION написа:аз имам саштия имаки предвид че е с с спотно окачване мойе да се каже че ако го пазиш дарйи е разбира се и ако слагаш що годе добри части.инче не е от ефтените удоволтвия но сам прцени.около 836лж комплект циалото.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 01 мар 2009 16:13

mitko16v написа:мен неме интересъват дръгите аз казжам за моята кола ажие какжото искате си мислете ако искате снимки мога да жи пратя :да: :horror: :bowdown

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Нед 01 мар 2009 20:54

HAMELION написа:варти ми се една идеика.на дали сам единствения които си я помилял.малка кола голям двигател гонки.
за сега сичко е само на теория.интересно ми е някои които го е правил ако мойе да даде саветче че да видим дали ше стане.

:?

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 06 мар 2009 17:37

Отново колегата snickers_ :roll:
snickers_ написа:Това че не е откраднал колата е съвсем ясно винаги така се казва да не носат отговорност родителтие или собствениците :) дали ще кажеш че си я откраднал или не се в гъз кура е само за тоя който е неговала колата щото ако кажеш че не си му праскат и на него глоба а като кажеш че ис нито той има глоба нито ти последствия от това че си я гпеил като не повдигне обвнинение :)
и в повечето случаи трее ти се случи че да ти дойде ъкъла в главта имах 1 съоченик от 9ти клас се возехме то беше първо в стълб с 80 после на магистралта на витния сас 140 в мантинетлата и некаде намали до 80 и в 1 джип който също се беше ударил ама спрел последната лента и бам в него и още и още катастрофи и чак сега започна да му идва горе долу акъла :)колко беганици на куките е правил колко пъти са го хващали :)

Потребителски аватар
impresa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот impresa » Пет 06 мар 2009 18:47

Колежке, още доста грешки си пропуснала mhihi mhihi

То е едно безкрайно ПРАВОПИСНО изречение :applause: :applause: :screwy mhihi

VW-fenka написа:Отново колегата snickers_ :roll:
snickers_ написа:Това, че не е откраднал колата, е съвсем ясно. Винаги така се казва, да не носат отговорност родителтие или собствениците :) Дали ще кажеш, че си я откраднал, или не, се в гъз кура е само за тоя, който е неговала колата, щото ако кажеш, че не си му, праскат и на него глоба, а като кажеш, че ис нито той има глоба, нито ти, последствия от това, че си я гпеил като не повдигне обвнинение :)
и в повечето случаи трее ти се случи, че да ти дойде ъкъла в глав?Та имах 1 съоченик от 9ти клас се возехме, то беше първо в стълб с 80,после на магистралта на витния сас 140 в мантинетлата и некаде намали до 80 и в 1 джип, който също се беше ударил, ама спрел последната лента и бам в него и още, и още катастрофи, и чак сега започна да му идва горе-долу акъла :)Колко беганици на куките е правил, колко пъти са го хващали :)

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 06 мар 2009 18:57

impresa написа:Колежке, още доста грешки си пропуснала mhihi mhihi

То е едно безкрайно ПРАВОПИСНО изречение :applause: :applause: :screwy mhihi

Така е :D ! Нямам толкова свободно време да покажа всички 8)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”