Грамотни ли сме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Конкурс за неграмотни във форума!
колегата Dragostinov
Няма да му цитирам мненията, защото са по неприятен за него повод, ама толкова неграмотно писане от 19 годишен младеж ...

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Да ви кажа в интернет никой не гледа дали пише правилно и грамотно!
Всеки гледа да си каже мнението и т.н.
С грешки без грешки пак ще го разберете.
Имаше една тема написана цялата с грешки нарочно,но като се зачетеш не ги виждаш.
"Опиатй те се да го порчетете много бръзо и гершките не знам дали ще ги вдите,но ще рзаберете какво пиша:) нещо от тяо род беше напиасно в оня тескт."

"Опиатй те се да го порчетете много бръзо и гершките не знам дали ще ги вдите,но ще рзаберете какво пиша:) нещо от тяо род беше напиасно в оня тескт."
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Dragostinov написа:некои ако може да ми предложи некои добар и по евтин вариянд да боядисване че тука се распитах и напражо ми побеле косата какво цени ми обевиха !ще сам ви благодарен
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
snickers_ написа:днеска 1 на практикера за 1 бройка да бракуваме и тоя гофл с 1 форд :Д
таман трагвам поскоа надежда от свтофара на практкер ама сам бил 3та и докато погледна скоросния лост дигам си пак пголеда и кво да вода некав форд лети на сприачки кам мене мина на 20 см от мяота врата изварте се и бам в рейса на спиракта странично :Д:Д ) трагнах си после минах да вида щеитете след 30 мин калник и фар рейса почти му нямаше нищо тоя му се размина най малкото като се сета че зад мене имаше задрастванещеше да е мазало

Хора, дайте нещо като анкета да се направи, да се подберат няколко човека, които "изпъкват" с писанията си и да се гласува кой да "спечели". Тъй, с подобни постове, темата няма смисъл и отива на една дъъълга лакардия. Дайте да я приключим вече, като гледам колко страници са изписани, явно има за какво някои хора да се върнат в училище. Аз това предлагам, ако има по-добро предложение, ок.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ALESYZ написа:Хора, дайте нещо като анкета да се направи, да се подберат няколко човека, които "изпъкват" с писанията си и да се гласува кой да "спечели". Тъй, с подобни постове, темата няма смисъл и отива на една дъъълга лакардия. Дайте да я приключим вече, като гледам колко страници са изписани, явно има за какво някои хора да се върнат в училище. Аз това предлагам, ако има по-добро предложение, ок.
Ludia написа:The Red Guy написа:Vlad777 написа:
От сега нататък нека добавяме цитати от мнения тук и след месец да изберем най-неграмотния във форума!
Идеята на тая тема май е тотално размита - не виждам никъде някой да е избран и/или да има челна тройка![]()
![]()
!
аз си позволявам да номинирам snickers_ - извинявам се, че е без негово съгласие![]()
![]()
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
И аз гласувам за сникерса 

- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
GTI-0236 написа:bratLe vles ise registriray 6te razbere6 za kvo stava vpros ako nameri6 drug sayt kat gyuvetch.net togava napi6imi ot govorsayt ta si e ot 3 meseca 1070 potrebiteli bez reklama sas teb dase vidim sled 5 meseca
И тоя пич продава сайт за 15 хил.лв . Не ми се мисли колко правописни грешки има в сайта.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
HAMELION написа:за да запали дизела требе компресия подгряване нафта центровка предполойения много.почни да ги игнорираш едо по едно
даи парво с ваздуха лашни някоя от тръбичките на дюзите и някои да варти ти наблюдаваи дали излиза нафта или ваздух.но парво провери дали сичко се варти а по точно коляновия и рапределителния.
и на дарпане дали пали?
HAMELION написа:аз имам саштия имаки предвид че е с с спотно окачване мойе да се каже че ако го пазиш дарйи е разбира се и ако слагаш що годе добри части.инче не е от ефтените удоволтвия но сам прцени.около 836лж комплект циалото.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
mitko16v написа:мен неме интересъват дръгите аз казжам за моята кола ажие какжото искате си мислете ако искате снимки мога да жи пратя![]()
![]()
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
HAMELION написа:варти ми се една идеика.на дали сам единствения които си я помилял.малка кола голям двигател гонки.
за сега сичко е само на теория.интересно ми е някои които го е правил ако мойе да даде саветче че да видим дали ше стане.

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отново колегата snickers_ 

snickers_ написа:Това че не е откраднал колата е съвсем ясно винаги така се казва да не носат отговорност родителтие или собственицитедали ще кажеш че си я откраднал или не се в гъз кура е само за тоя който е неговала колата щото ако кажеш че не си му праскат и на него глоба а като кажеш че ис нито той има глоба нито ти последствия от това че си я гпеил като не повдигне обвнинение
и в повечето случаи трее ти се случи че да ти дойде ъкъла в главта имах 1 съоченик от 9ти клас се возехме то беше първо в стълб с 80 после на магистралта на витния сас 140 в мантинетлата и некаде намали до 80 и в 1 джип който също се беше ударил ама спрел последната лента и бам в него и още и още катастрофи и чак сега започна да му идва горе долу акълаколко беганици на куките е правил колко пъти са го хващали
- impresa
- Автомобил:
- Двигател:
Колежке, още доста грешки си пропуснала
То е едно безкрайно ПРАВОПИСНО изречение

То е едно безкрайно ПРАВОПИСНО изречение

VW-fenka написа:Отново колегата snickers_snickers_ написа:Това, че не е откраднал колата, е съвсем ясно. Винаги така се казва, да не носат отговорност родителтие или собственицитеДали ще кажеш, че си я откраднал, или не, се в гъз кура е само за тоя, който е неговала колата, щото ако кажеш, че не си му, праскат и на него глоба, а като кажеш, че ис нито той има глоба, нито ти, последствия от това, че си я гпеил като не повдигне обвнинение
и в повечето случаи трее ти се случи, че да ти дойде ъкъла в глав?Та имах 1 съоченик от 9ти клас се возехме, то беше първо в стълб с 80,после на магистралта на витния сас 140 в мантинетлата и некаде намали до 80 и в 1 джип, който също се беше ударил, ама спрел последната лента и бам в него и още, и още катастрофи, и чак сега започна да му идва горе-долу акълаКолко беганици на куките е правил, колко пъти са го хващали
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
impresa написа:Колежке, още доста грешки си пропуснала![]()
![]()
То е едно безкрайно ПРАВОПИСНО изречение![]()
![]()
![]()
![]()
Така е

Върни се в “ОФФ-Топик - други”