Колеги помагайте ако си отрежа спортните пружини
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги помагаите ако си удрежа спортните пружини
Ако беше от СФ веднага ти давах едни рязани червени пружини да видиш как седи. Мания р но окачване бъбрези и всичко останало заминава бързо.
- Golf_Gti2.0
- Автомобил:
- Двигател:
Fripon_X написа:Ако беше от СФ веднага ти давах едни рязани червени пружини да видиш как седи. Мания р но окачване бъбрези и всичко останало заминава бързо.
колеги преди малко бях в един сервиз и там ми казаха че като се разбият задните(oдзаде на носача) селенови втулки могат да се сложат на голф 4 били 2 пъти по здрави и по трудно се разбивали(специално за спортно окачване били по добри от на голф 3)не знам колко е вярно!!!
С рязаните пружини за сега пак си вози същото падна с около 5 см горе долу бива 
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Gti2.0 написа:Fripon_X написа:Ако беше от СФ веднага ти давах едни рязани червени пружини да видиш как седи. Мания р но окачване бъбрези и всичко останало заминава бързо.
колеги преди малко бях в един сервиз и там ми казаха че като се разбият задните(oдзаде на носача) селенови втулки могат да се сложат на голф 4 били 2 пъти по здрави и по трудно се разбивали(специално за спортно окачване били по добри от на голф 3)не знам колко е вярно!!!![]()
С рязаните пружини за сега пак си вози същото падна с около 5 см горе долу бива
Ентусиаст

-
infernooo
- Автомобил:
- Двигател:
според мене не режи пружините а си сложи късоходни амортисьори.
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Колеги помагайте ако си отрежа спортните пружини
Боже, боже колко мъка има по тоя свят... Иди първо на училище малко, да се научиш да пишеш!
А по темата - Пружини по-добре да не режеш!
А по темата - Пружини по-добре да не режеш!
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега първо да те попитам с тези жанти в момента не ти ли стърже отзад като е толкова ниска?. 2ро колкото повече режиш пружините, толкова по-бързо ще се скапе амортесьора. Трябват ти спортни реголируеми амортесьори. П.С. качвал ли си скоро някой отзад?като гледам колко е ниска отзад... с тези омекнали пружини.. ще правиш заварка на гърнето с асвалта. помисли по добре за вдигане отзад...
абе човека иска ниска кола,не да си вдига задницата
От опит с рязането на пружини мога да ти кажа-колата ти ще стане супер нестабилна,намери си едни хубави пружини дето свалят колкото искаш и не се занимавай с глупости,ама пък като си го решил внимавай по завойте
успех 
успех 
- Golf_Gti2.0
- Автомобил:
- Двигател:
katcko написа:абе човека иска ниска кола,не да си вдига задницатаОт опит с рязането на пружини мога да ти кажа-колата ти ще стане супер нестабилна,намери си едни хубави пружини дето свалят колкото искаш и не се занимавай с глупости,ама пък като си го решил внимавай по завойте
успех
Колега мерси за съвета
за сега нямам проблеми с стабилноста днеска я пробвах както си трябва, но мисля да си събера пари и да взема регулируемо спортно окачване та да се свърши с мъката вече Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”