Колеги помагайте ако си отрежа спортните пружини

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги помагаите ако си удрежа спортните пружини

Мнениеот Fripon_X » Пет 20 фев 2009 10:49

Ако беше от СФ веднага ти давах едни рязани червени пружини да видиш как седи. Мания р но окачване бъбрези и всичко останало заминава бързо.

Потребителски аватар
Golf_Gti2.0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf_Gti2.0 » Пет 20 фев 2009 15:18

Fripon_X написа:Ако беше от СФ веднага ти давах едни рязани червени пружини да видиш как седи. Мания р но окачване бъбрези и всичко останало заминава бързо.

колеги преди малко бях в един сервиз и там ми казаха че като се разбият задните(oдзаде на носача) селенови втулки могат да се сложат на голф 4 били 2 пъти по здрави и по трудно се разбивали(специално за спортно окачване били по добри от на голф 3)не знам колко е вярно!!! :roll:
mhihi С рязаните пружини за сега пак си вози същото падна с около 5 см горе долу бива mhihi

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Пет 20 фев 2009 15:44

Golf_Gti2.0 написа:
Fripon_X написа:Ако беше от СФ веднага ти давах едни рязани червени пружини да видиш как седи. Мания р но окачване бъбрези и всичко останало заминава бързо.

колеги преди малко бях в един сервиз и там ми казаха че като се разбият задните(oдзаде на носача) селенови втулки могат да се сложат на голф 4 били 2 пъти по здрави и по трудно се разбивали(специално за спортно окачване били по добри от на голф 3)не знам колко е вярно!!! :roll:
mhihi С рязаните пружини за сега пак си вози същото падна с около 5 см горе долу бива mhihi

Ентусиаст :applause:

infernooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот infernooo » Съб 21 фев 2009 10:57

според мене не режи пружините а си сложи късоходни амортисьори.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: Колеги помагайте ако си отрежа спортните пружини

Мнениеот Vlad777 » Съб 21 фев 2009 12:32

Боже, боже колко мъка има по тоя свят... Иди първо на училище малко, да се научиш да пишеш!

А по темата - Пружини по-добре да не режеш!

Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen032 » Съб 21 фев 2009 16:10

колега първо да те попитам с тези жанти в момента не ти ли стърже отзад като е толкова ниска?. 2ро колкото повече режиш пружините, толкова по-бързо ще се скапе амортесьора. Трябват ти спортни реголируеми амортесьори. П.С. качвал ли си скоро някой отзад?като гледам колко е ниска отзад... с тези омекнали пружини.. ще правиш заварка на гърнето с асвалта. помисли по добре за вдигане отзад...

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Съб 21 фев 2009 17:19

абе човека иска ниска кола,не да си вдига задницата :D От опит с рязането на пружини мога да ти кажа-колата ти ще стане супер нестабилна,намери си едни хубави пружини дето свалят колкото искаш и не се занимавай с глупости,ама пък като си го решил внимавай по завойте :Mr Green Fun успех :beer

Потребителски аватар
Golf_Gti2.0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf_Gti2.0 » Съб 21 фев 2009 23:27

katcko написа:абе човека иска ниска кола,не да си вдига задницата :D От опит с рязането на пружини мога да ти кажа-колата ти ще стане супер нестабилна,намери си едни хубави пружини дето свалят колкото искаш и не се занимавай с глупости,ама пък като си го решил внимавай по завойте :Mr Green Fun успех :beer

Колега мерси за съвета :beer за сега нямам проблеми с стабилноста днеска я пробвах както си трябва, но мисля да си събера пари и да взема регулируемо спортно окачване та да се свърши с мъката вече :lol: , а относно колегата дето питаше дали опира, не опира колега прекълено твърдо е за да опира :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”