Днес имах егати и деня, неописуем... На отиване към работа, паркирайки близо до един строеж, застъргвам предна дясна гума в бордюра, на 1-ва имайте предвид. Слизам си аз, хвърлям бърз поглед към гумата, уж всичко е ок. Към 3 часа ще пътуваме с колегата до близко село при клиенти. Отиваме към колата, и тъкмо да седна той вика виж си гумата. Поглеждам аз, спаднала до земята, очевидно спукана. Тъй като за първи път пукам гума, не съм проверявал резервната как е, оказа се разбира се мека. Айде на рамо и на около километър открих вулканизатор. Някав дядка, напомпи я и се върнахме обратно, слагаме резервната и при дядката. Дупката се оказва отстрани, най-вероятно от няккаква тел покрай строежа (мамка им

) и оня ми вика ще трябва вулканизиране, лепене с плат, запичане, баланс - 1 час и половина и 8 лв. Ок тръгваме с колегата да търсим кафе да губим време, вървим ние по улицата и изведнъж пред нас спира патрулка: "Момчета, вика' имате ли лични карти, къде живеете а у, айде сега с мен че се нуждая от вашта помощ" и ние кво да правим - в патрулката, помагаме на закона. Закрават ни в най-близкото Районно и викат ето сега за 10 мин работа, ще сте статисти в разпознаване !!! Представяте ли си какъв филм

10-те минути се оказаха 1 час и половина, и позиране точно като по филмите пред огледално стъкло с номерца, още не вярвам че се случи...Поне някой лев да бяха дали за загубеното време

Полицаят каза, че не може да му откажем, еди кой си член на закона ни задължавал да съдействаме.
Отиваме при дядката (който има бая сериозен Вулканизатор) зимаме гумата и айде пак смяна.
Всичко това тръгна от едно допиране на гумата до бордюра и аз вместо да печеля пари се навърих
Искам да питам, ако някой въобще е прочел щуротиите ми, трябва ли да се притеснявам за нещо след като гумата вече е закърпена? В смисъл да внимавам със скорстта, качване по бордюри, как да я помпам или всичко си е както по стару му? Като гледам е сложил доволно гума върху цепката и каза че и отвътре е кърпена с плат, нямала мърдане. Иначе гумите са Mishelin Energy на около 1000 км, за това ме е яд най-много
Извинявайте, че изписа толкова нещо но много ми дойде днес и исках да си го кажа някъде