не виждам какво се радвате.
по радиото днес приказваха че ще са от 15 до 30 бр. като ще сменят местата им всяка седмица...
интересно колко ли ще ви вдигнат гражданската,данъка,винетката,бензина,хляба,цигарите,БИРАТА и др . за да си го позволят

propparo написа:Само ми е чудно дали на 50м. преди всеки радар ще има пътен знак указващ съществуването му.
Както в страните от по-бялата част на Европата,към която уж и ние се числим.
Или деликатно ще ги пропуснат,както и ченгенцата ще си продължат да дебнат с угасени светлини и скрити в миши дупки,да не изпуснат месечните добавки към заплатата.
Освен повишаване броя на купените спрейове за регистрационни номера,които затрудняват снимането им от какъвто и да било вид камери,не виждам друга полза.
icoico написа:Я да ви припомня не толкова далечното минало![]()
http://www.pressboard.info/Preview.aspx?prj=30744
Единственото сигурно нещо от цялата шумотевица е че някой братко на батко ще си сложи 450 000 неброени евра в джоба и те кой знае защо ще изтекат от Гаранционния фонд...
колегата усеща в бизнеса как вървят нещатаpropparo написа:Само ми е чудно дали на 50м. преди всеки радар ще има пътен знак указващ съществуването му.
Или деликатно ще ги пропуснат,както и ченгенцата ще си продължат да дебнат с угасени светлини и скрити в миши дупки,да не изпуснат месечните добавки към заплатата.
Освен повишаване броя на купените спрейове за регистрационни номера,които затрудняват снимането им от какъвто и да било вид камери,не виждам друга полза.

Luper написа:и колеги стига с тоя негативизъм бе!![]()
верно, че нещата в нашата мила родина често не се случват, ама пък дайте шанс на някои хора, дето наистина искат да си свършат работата както трябва, пък и то до голяма степен си зависи от нас самите... не може ли вместо да мислим за спрейове, фолиа разни, радардетектори, законови вратички и кво ли още не, да се замислим над това как се държим на пътя и следващия път като минеш пред София ленд със 110км/ч да си кажеш 'абе чакай бе тука има някакви правила'...
stenly_m написа:те да не забранят радар-детекторите както е в Гърция, че тогава става лошичко

Pichaga написа:...... съм имал дела именно на заснети от камери, на вдигнати коли от паяк и заснети на дигитално фото-НИТО едно от тях не съм загубил...

propparo написа:Само ми е чудно дали на 50м. преди всеки радар ще има пътен знак указващ съществуването му.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 46 госта