Stivi написа:...................................
Говорех имайки впредвид цената на куция бензин,а ТДИ-то за 30К и нагоре лева,още повече намаля пробега и възрастта на автомобилите,които съм изброил,тъй като за съответната сума се увеличава и избора.
А и посочените марки са доста здрави,и нека не си кривим душата далеч за предпочитане пред народния автомобил.
По довода за разходите ако станело нещо на тея марки--едва ли някой се заблуждава че Голф 5 е евтина за поддръжка кола,а и ако все си мислим за най-лошото,нали знаете--който го е страх от мечки не ходи в гората.
А и пак повтарям,някакси 30К лева за голф ако ще и голф10 да е,на мен лично не ми се дават,и то с минималното оборудване и двигател от дадения клас--точно затова ги пробутват тея нискобЮджетни голфчета в БГ,на запад освен за фирмени коли,едва ли човек който може да си позволи нова кола ще си вземе базовия гол модел.
Да не говорим че ел. инсталациите на народната кола ги правят в Кермен,България и то от няколко години.Няма да ви обяснявам колко квалифициран е там персонала и какви заплати им дава собственика,който даже не е българин или поне от западната част на Европа,та за качеството,да си дойдем на другия въпрос,в БГ винаги се предлага доста голям процент нискокачествени продукти от всякакъв вид и цена.В отклонение от темата--може да питате и
musura,дали компЮтърни части и аксесоари произведени за по-белите страни на Европата не са за предпочитане пред уж същите на нашия пазар.
Но както и да е,всеки си има вкус,моят е че за 30 000 лева,немалка сума ,човек трябва да се поглези с друга марка коли,а не точно Голфче5.