П.С. Теа в парламента не са добре

biol написа:...
Освен ако това не е начин за повишаване дохода на полицаите,
което би било хитър ход от страна на правителството, По високи глоби - по високи подкупи.
И сега има закони, но няма контрол, и абслютно липсва контрол над полицаите
страшна корумпирана и адвокатска държава,
Някои да е чувал за полицаи които по собствена иницитива да свърши нещо на улицата, да помогне на някои или да въдвори ред,
Незнам за вас но като чуя за полиця веднага правя аналогия с първия студентски митинг, сценария за предизвикване на сблъсък и последвалия побои над мирни хора .
Големи мъже са когато става дума за бои по млади момичета
Дашо написа:biol написа:...
Само да ти кажа, че престъпление е и да дадеш и да вземеш подкуп. Така че никога не е виновен само полицая. Ти ако не искаш да му дадеш подкуп и ако искаш закона да възтържествува, полицая сам няма да ти измъкне парите от джоба.
А иначе съм ЗА подобни промени в ЗДвП, но вече е друга тема, че сега предлаганите промени не са много, удачни
lou написа:Какво ще кажете за новия закон който са приели - Ако нямат 2 год стаж немогат да карат кола над 1.6 ? ...
ISRalien написа: Дашо е прав ...
handycam написа: ...хващали са ме в нарушения (няма начин) и след 15 минутно пъшкане и охкане от тяхна страна (ами какво ще правим сега и т.н.) след като не отварям дума да им дам някой лев ми връщат документите и ми казват: "хайде този път ще ти се размине акта, но другият път внимавай". е няма такъв смях...
Дашо написа:Само да ти кажа, че престъпление е и да дадеш и да вземеш подкуп. Така че никога не е виновен само полицая. Ти ако не искаш да му дадеш подкуп и ако искаш закона да възтържествува, полицая сам няма да ти измъкне парите от джоба...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: chifut и 34 госта