Hе пали без натискане на педала за газ
Hе пали без натискане на педала за газ
Проблема е следния ако не е палена от дълго време 1-2 дена не иска да запали.Стартер и всичко си върти но не става...След като пропомпа педала на газта няколко пъти завъртвам и пали без проблем.Това е само при студен старт..Запали ли след това няма никакъв проблем
Странна работа

Re: Hе пали без натискане на педала за газ
Най-добре ще е да пишеш за какъв двигател и каква кола говориш,щото след малко ще се почне 

- BallistiC
- Автомобил:
- Двигател:
варви я закарай на диагностика ще дадеш 20-30 лева ама ще ти кажат точно какъв е проблема.
-
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми правеше абсолютно същия номер Пасат Б3. Просто автоматичния смукач не е много в час и трябва да му помогнеш с 1-2 припомпвания на педала на газта.
eddyman написа:На мен ми правеше абсолютно същия номер Пасат Б3. Просто автоматичния смукач не е много в час и трябва да му помогнеш с 1-2 припомпвания на педала на газта.
Да и при мен е така...иначе как го оправи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Еми майстори на няколко пъти ми регулираха смукача, няколко пъти палеше сам и после пак същата история. Не ми се занимаваше и така остана 

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
не припалвали поне за малко без да пипаш педала,ако е от стъпковия клапан като паркираш за 1 кафе тя ше истине и пак няма да запали де да знам да не пада много налядането на бензина като въртиш много размирисва ли се на бензин?
Не не се рамисрисва..днес сутринта пак не запали иска леко припомване на газта и пали след това няма проблем.Днес е закачих с Vac com но не отчете никаква грешка явно запали ли веднъж грешката изчезва
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
опитай :даваш на контакт,натискаш педала до край, пускаш и тогава въртиш.кажи резултата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Така няма ли да я задави?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”