luciuz написа:този цвят мноооого му тича на тигуана:)
честито и от мен:)
Може би най-добрият цвят !!!Еваларката,само безаварийни с нея

luciuz написа:този цвят мноооого му тича на тигуана:)
честито и от мен:)

chefito написа:Ще ти напомним след 1-2 месеца да споделиш и първи емоции, като за мен лично разхода е много вълнуващ момент.
Rijo написа:Може ли да направиш клипче как бачка ParkAssist-а. Не че не съм го виждал "по телевизора", но както сам казва ще ми е интересно и реакцията на кибиците.
За повече драма можеш да помолиш жена си да тръгне да се гримира :Д.
brabus написа:По-скоро честито на жена ти....сега да чакаме ли юзер с ник - LadyT?

vaskoto1 написа:пхааахаххахахах бате владко с тролей, а гос'жата с ръчка... тва да го повярвам-няма да го видя...![]()
![]()
![]()
умързеливил си се хиенооо...![]()
![]()
ай да ви е здрава и да не ви дава нивгаш яд. само гасссссс'пссс и ляв мигач! по твоему.![]()
![]()
![]()
![]()

tresto написа:Кола мечта ,със здраве да си я караш

Не съм сигурен поне за момента, че бих си заместил комбито с друго освен фейслифта или последното А4, но 3.0TDI или пък направо RS4 Avant, но определено се надявам да покарам това Scirocco, защото от 1.4TSI не бях впечатлен. Знам обаче как се представя Golf V GTI с този двигател и сложен в една от най-красивите коли в момента на пазара би трябвало да извади невероятно широка усмивка на лицето. Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 321 госта