Благодаря на всички отново. И аз мисля, че цвета е най-подходящия за Tiguan (лично мнение разбира се). Преди да го поръчаме видях всички цветове на живо и този ми допадна най-много.
chefito написа:Ще ти напомним след 1-2 месеца да споделиш и първи емоции, като за мен лично разхода е много вълнуващ момент.
За сега мисля да го пусна в рубриката на Top Gear - Lifers (Линия на живота), която е на последните страници и да споделям факти. Ще видим дали ще се получи, защото на практика няма да я карам почти. Със сигурност обаче ще споделям тук. Първите 10 000 км разхода няма да е реалния като на всяка нова кола, ще пада с времето. Ако 10 000 км за мен са 2 месеца максимум, за жена ми са 2 години
Rijo написа:Може ли да направиш клипче как бачка ParkAssist-а. Не че не съм го виждал "по телевизора", но както сам казва ще ми е интересно и реакцията на кибиците.
За повече драма можеш да помолиш жена си да тръгне да се гримира :Д.
Със сигурно ще е забавно. Карал съм други два Tiguan-а с тази система и се справя учудващо добре. Дори писах в Top Gear, че за мен е най-добрата на пазара в момента, най-лесната за употреба и най-евтината. Принципно задния парктроник е около 650 лв, сложиш ли и предния (приемаме, че и той е толкова като пари) - Park Assist ти излиза без пари. Заден+преден парктроник + ParkAssist са около 1250 лв (поне толкова бяха преди). При успоредно паркиране минава притеснително близо до колата отпред, но после отива доста назад и губи от добрия заход (лично мнение). Като цяло, за да приеме едно празно паркомясто за "свободно" му трябва разстояние повече, от колкото добър шофьор може използва, за да я "навре". Ще пробвам при всички положения полеви тест с още две коли, за да видя на колко най-малко отказва да паркира сама. Макар съм сигурен, че има посочени числа в книжката, която апропо беше апетитно дебела - ще има интересни неща за четене.
brabus написа:По-скоро честито на жена ти....сега да чакаме ли юзер с ник - LadyT?
Благодаря от нейно име - иначе за юзъра ... шанса е пренебрежимо малък