По компетентните колеги да кажат мнение дали трябва да се прави регулаж на предницата ако искам да снижа още малко колата. голф 3 ми е бега4ката със койлоувер окачване и скоро си сложих нископрофилни гуми и се отвориха 2 пръста място м/у калника и гумата.
Благодаря предварително
Регулаж при снижаване на голфа?
- roadrunn3r
- Автомобил:
- Двигател:
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Регулаж при снижаване на голфа?
Значи колега когато си сложил коила тогава е трябвало да минеш през стенда.А после кеф ти горе кеф ти долу 

- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
ако след като си сложил коиловерите не си ходил на реглаж-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
.след това може да се суркаш по асвалта ако искаш

.след това може да се суркаш по асвалта ако искаш - roadrunn3r
- Автомобил:
- Двигател:
като сложих окачването направих регулаж, но брата твърдеше 4е при сяка промяна при амортисъорите отпред е нужен такъв.Ще видя още 2-3 мнениа 4е сезона за такиз експерименти почна 
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не е нужен реглаж , защото променяш само височината . Страничния наклон и сходимоста си остават същите. 
- cardan
- Автомобил: Audi A4 avant
- Двигател: ABC
колега сори за спама,но се пише "реглаж".
-
ichkata89
- Автомобил:
- Двигател:
мини си на стенд, да ти опражят ъглите и сходимоста, и ще стане оше по стабилна. бачкам на стенд и даже мога дати кажа и какви параметри да ти сложат
за да стане много добре 
-
ichkata89
- Автомобил:
- Двигател:
колкото и да бележиш и да мериш с шублер, сваляш ли амортисиори тя винаги си мръдва. а като мруднат ъглите мръдва и сходимоста 
- roadrunn3r
- Автомобил:
- Двигател:
ichkata89 написа:мини си на стенд, да ти опражят ъглите и сходимоста, и ще стане оше по стабилна. бачкам на стенд и даже мога дати кажа и какви параметри да ти сложатза да стане много добре
колега дай примерни параметри да мина на стенд някой път,макар 4е преди месец иполовина ходих и нямам излишни пари...но ако така е най добре ще ги прежаля
-
cougarAEK
- Автомобил:
- Двигател:
Бързият написа:Не е нужен реглаж , защото променяш само височината . Страничния наклон и сходимоста си остават същите.
Когато се снижи окачването носачите се повдигат нагоре като по този начин се получва голям отрицателен наклон респективно сходимостта с става положителна казано жаргоно затваря се предницата, всяка промяна на височината си иска реглаж
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
и аз ги сложих и аз ходих на реглаш и на мен ми каза че след всяка промяна на висоцината трябвало да се минава пак на реглаш,но според мен няма смъсъл мното.Да променя се сходимоста примерно като я пуснеш много гумата ляга повече на вътрешната си страна.Смаквай си колкото искаш и не се занимавай с глупостиroadrunn3r написа:като сложих окачването направих регулаж, но брата твърдеше 4е при сяка промяна при амортисъорите отпред е нужен такъв.Ще видя още 2-3 мнениа 4е сезона за такиз експерименти почна
- roadrunn3r
- Автомобил:
- Двигател:
най много 10-15 мм искам да я пусна колкото да няма 2 пръста от калника.Ако имам кинти ще си мина стенда 

-
cougarAEK
- Автомобил:
- Двигател:
bomber написа:и аз ги сложих и аз ходих на реглаш и на мен ми каза че след всяка промяна на висоцината трябвало да се минава пак на реглаш,но според мен няма смъсъл мното.Да променя се сходимоста примерно като я пуснеш много гумата ляга повече на вътрешната си страна.Смаквай си колкото искаш и не се занимавай с глупостиroadrunn3r написа:като сложих окачването направих регулаж, но брата твърдеше 4е при сяка промяна при амортисъорите отпред е нужен такъв.Ще видя още 2-3 мнениа 4е сезона за такиз експерименти почна
Освен , че гумата ляга на вътрешната страна сходимоста става положителна , и това не е глупости , глупости е ако си мислиш ,че караш а явно по скоро се возите само и си мислите че като снижите окачването и имате бегачка , с голяма положителна сходимост автомобила реагира доста нервно и люлее , но все пак вие си знаете кое е глупости и кое истина
- roadrunn3r
- Автомобил:
- Двигател:
cougarAEK написа:bomber написа:и аз ги сложих и аз ходих на реглаш и на мен ми каза че след всяка промяна на висоцината трябвало да се минава пак на реглаш,но според мен няма смъсъл мното.Да променя се сходимоста примерно като я пуснеш много гумата ляга повече на вътрешната си страна.Смаквай си колкото искаш и не се занимавай с глупостиroadrunn3r написа:като сложих окачването направих регулаж, но брата твърдеше 4е при сяка промяна при амортисъорите отпред е нужен такъв.Ще видя още 2-3 мнениа 4е сезона за такиз експерименти почна
Освен , че гумата ляга на вътрешната страна сходимоста става положителна , и това не е глупости , глупости е ако си мислиш ,че караш а явно по скоро се возите само и си мислите че като снижите окачването и имате бегачка , с голяма положителна сходимост автомобила реагира доста нервно и люлее , но все пак вие си знаете кое е глупости и кое истина
колега наистина си прав, има хора дет ба4кат на стенд и същото казват.Лично аз се убедих и ще саборя колата на асфалта и отивам на стенд
ко да се праи при сяко действие има и последици както в живота
-
cougarAEK
- Автомобил:
- Двигател:
Правилно решение колега
,аз също работя на стенд и затова ти казвам от опит, а и на няколко състеазателни коли във Варна им правя реглажа ,им имам опит със спортно окачване, и умната после ниското окачване и особенно ако е по твърдо има и доста минуси 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”