hooligans написа:stavrev написа:има и много шофьори с очевиден интелектуален дефицит, както и мотористи ...
На кой не му се е случило днес някой да го "изненада" с неадекватно поведение на пътя!? Свиркаш, псуваш и продължаваш...а ако има сгъната някоя тенекия...малко разправии, но не е бог знае какво.
Лошо е, когато си караш в лентата с мотора, с около 40 км, светнат фар,с каска,екип... и като не видят, отнемат предимство и минат през теб... лежиш с месеци натрошен, ако оживееш... това е лошо, нямаш никаква вина.Нито си донор, нито караш писта...
...да понякога минаваш между колите едва едва,за да те видят,на достатъчно разстояние оттях и за да можеш спреш ако някой нарочно застане на пътя ти... ей така , за кеф...не че той ще мръдне ,ама защо ти ще можеш да се движиш, а той не и да си се нерви в четириколесното МПС. В подобни случаи се сещаш,че все пак си с ендуро и такива подробности,като бордюри,парапети и прочие препятствия не са ти проблем...намираш начин...все пак минаваш напред за ужас на тоя дето нарочно ти застава на пътя и се дави със слюнка от яд.
Всяко стадо си има мърша,какво да се прави.Ще трябва мирно съвместно да съществуваме...
както мотора и колата ми в гаража
Еми като те е страх от мечки, не ходи в гората !
А защо не написа нещо , за тия балъци дето ти правят път се едно си линейка ?
Много умеете вие да се оплаквате , ама вече прекалявате ми се струва !
Винаги вие сте жертвите и т.н , ама това си е до манталитет...
Може и добре да сме , ама дай да се оплакваме ...
ПП:
А даскала , от селско по селско исказване ...
Не ме е страх от мечки - вече 23 години съм по пътищата,но не винаги с мотор.А за оплакване, не се оплаквам...особено като съм с камиона , кво ми е ...
Говоря за мирно съвместно съществуване