Само сега да не почне да ти влиза влага във фара?

Mails написа:Евала , страшно ми харесаха !
golf777 написа:ок,да питам колко време са ползвани след като ги направи тъмни,и това сивото в/у което си пръскал търка ли го с нещо или направо пръска?
skotis написа:Колега, лесно ли отвори фаровете и с какво? С какъв спрей пръска, също така ме интересуваИ ако може да обясниш малко по-подробно как облепи рефлекторите...глрдам с хартиено тиксо, нали? Но как успя да го сложиш толкова добре?
Tishku написа:Имам само 1 въпрос преди и аз да направя това... Боята директно в/у полирания рефлектор ли пръсна, или първо го подготви с шкурка и тн? Дали ще се задържи дълго време? Идеята ми хареса, само ме притеснява това...
terero написа:рефлектора (сивото) не съм го таркал с нищо само е почистен със спирт и отгоре сам нанасял боята !
ilkomuhata написа:Tishku написа:Имам само 1 въпрос преди и аз да направя това... Боята директно в/у полирания рефлектор ли пръсна, или първо го подготви с шкурка и тн? Дали ще се задържи дълго време? Идеята ми хареса, само ме притеснява това...terero написа:рефлектора (сивото) не съм го таркал с нищо само е почистен със спирт и отгоре сам нанасял боята !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта