, защо така се получава Задна чистачка Голф3
Задна чистачка Голф3
Здравейте,колеги! Вчера забелязах един "дефект" на чистачките ми , а може и да не е дефект незнам и не споря и затова се консултирам с вас . Значи като дръпна лостчето и го задържа към мен за да пръска на предното стъкло и съответно и предните чистачки се движат и малко след това забелязвам , че и задната чистачка е започнала да търка и то на сухо (без вода)
, защо така се получава
? Благодаря ви предварително !
, защо така се получава - snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Задна чистачка Голф3
Пръска, като го бутнеш напред, до колкото знам 
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
задната чистачка се включва когато, бутнеш лостчето на чистачките напред , а когато го задържиш напред трябва да пръска само на задното съкло
а когато дърпаш към теб се задействат пръскалките на предното стъкло
мисля че имаш проблем с лоста на чистачките (ключа)
а когато дърпаш към теб се задействат пръскалките на предното стъкло
мисля че имаш проблем с лоста на чистачките (ключа)
Да де колеги тези неща ги знам аз , само че незнам защо се включва и задната чистачка когато аз използвам предните + пръскалките 
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
свали ръчките и ги огледаи някоя пластинка може да се е разместила.
-
pepone
- Автомобил:
- Двигател:
моита пръскалка на задното никва вода не пуска, ръчках със няква игла ама пак неще 
- jorkatacool23
- Автомобил:
- Двигател:
моита пръскалка на задното никва вода не пуска, ръчках със няква игла ама пак неще
И моята беше така колега,явно доста мръсотия беше събрала но успях да я изчистя(с игли с какво ли не пробвах)и накрая стана.Сега си работи много добре.Прегледай и маркучетата ако можеш,не само самата пръскалка.
И моята беше така колега,явно доста мръсотия беше събрала но успях да я изчистя(с игли с какво ли не пробвах)и накрая стана.Сега си работи много добре.Прегледай и маркучетата ако можеш,не само самата пръскалка.
- danielfilth88
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз свалях таблото заради подобен проблем и се оказа че предишния собственик очевидно е бил "разбирач" и по някаква причина ми ги беше вързал погрешно! Сваляй и пробвай, колега!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
VW GOLF3 написа:Здравейте,колеги! Вчера забелязах един "дефект" на чистачките ми , а може и да не е дефект незнам и не споря и затова се консултирам с вас . Значи като дръпна лостчето и го задържа към мен за да пръска на предното стъкло и съответно и предните чистачки се движат и малко след това забелязвам , че и задната чистачка е започнала да търка и то на сухо (без вода), защо така се получава
? Благодаря ви предварително !
Значи и аз имах същия проблем и го реших като смених лостчето за чистачките. Старото 2 пъти го чистих,стягах пружината и се оправяше, но след няколко месеца пак пръсна на предното стъкло и задната тръгне(стигало се е до такув момент, че да друсна в някоя дупка и чистачките да тръгнат сами
Лостчето е 30-40лв ново без MFA.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”