Та ето ,който има пари су пазарува такива неща http://www.bio.bg/index.php?p=94&l=1
Смятам аз да видя тия яйцъ и пресното млеко,колко са хубави

iceto написа:не знаех, че с микроскоп можеш да видиш генните, но човек се учи докато е жив
iceto написа:ими като си видял промяна в структурата, как рабра, че са генномодифицирани
според мен и във вода да свариш месо, пак ще се промени
iceto написа:ими като си видял промяна в структурата, как рабра, че са генномодифицирани
според мен и във вода да свариш месо, пак ще се промени
iceto написа:съжалявам за спама по темата;
надявам се , че колегата ползава tft монитор, хендсфри и не стои в центъра на голям град - в смисъл далече е от всякакви вълни
OK, приемам забележката на колежката, но си остава въпроса - как видя генната модификация
VW-fenka написа: Не си го разбрал, колега !
Не е генна модификация... под въздействието на вълните от микровълновата печка се променят клетките на месото..настъпва мутация на клетката...тя се "изражда"...променя се. Според много учени и лекари, месо приготвено по този начин ( с настъпили такива промени в клетките) не е здравословно за консумация.
One написа:VW-fenka написа: Не си го разбрал, колега !
Не е генна модификация... под въздействието на вълните от микровълновата печка се променят клетките на месото..настъпва мутация на клетката...тя се "изражда"...променя се. Според много учени и лекари, месо приготвено по този начин ( с настъпили такива промени в клетките) не е здравословно за консумация.
e аз се отказах да обяснявам, благодаря ти, че теб не те мързи
само ще допълня промените на клетките става на абсолютно всичко органично вкарано в микровълновите - един вид е равносилно та даже и с по-лоши последвствия дали консумираш генно-модифицирано или микровълнофурно-модифицирано
веселин написа:Хора - пийте си редовно ракията и не спорете за глупости ....
Ха наздраве на всички !!!![]()
![]()
![]()
![]()
VW-fenka написа:bomber написа:VW-fenka написа:За жалост всичко това е вярно.Обаче е много трудно да го избягваме!
В съдържанието на опаковките съкращението за аспартам е E951 .Имам огромен списък(към 10 страници) на тези съкращения,които често се срещат в опаковките.Ако проявите интерес ще ги напиша в темата.
Имам интерес
Ще се постарая до утре да ги напиша и да ги пусна в темата
One написа:joker написа: Абе те и с холестерола се борят ама жулят като луди бекон(сиреч пържена сланина с малко месо по нея) с яйца и хамбургери.....и дебелеят на поразия с всички останали последствия за здравето !!!Апропо ...и ядат генно модифицирани храни(срещу които Европа се бори!) от които след 20 години на мъжете гърдите стават като на Памела Андерсън...
да де - "борят" се с холестерола
а аспартама е ЗАБРАНЕН - има разлика
а за генно модифицираните храни....... ами например знаете ли че :
микровълновите фурни - променят клетъчната структура на поставените и облъчени в тях продукти - демек освен да ги подгряват ги и модифицират на клетъчно ниво.... готино нали ?
който има микроспоп може да види структурата на клетките в парче месо примерно преди и след микровълновата както и от нормална фурна
та и да не папкате генномодифицирани храни - едно минаване през микровълновата ви носи същите благинки
joker написа:Не се сърди,ама пак се изхвърляш в тема дето не е от твоята компетентност.... ,с огромно увеличение, мога само да ти кажа,че структура на клетка с какъвто и да е светлинен микроскоп не можеш да видиш!!!!!!!.[b]Клетъчните органели са видими само с електронен микроскоп и то след обработка с осмиев четириокис!!!
joker написа:
А колкото за забрани на храни никога не посочвай американците,защото няма нация която да се храни така нездравословно както тях....убедил съм се лично!!!
One написа:joker написа:Не се сърди,ама пак се изхвърляш в тема дето не е от твоята компетентност.... ,с огромно увеличение, мога само да ти кажа,че структура на клетка с какъвто и да е светлинен микроскоп не можеш да видиш!!!!!!!.[b]Клетъчните органели са видими само с електронен микроскоп и то след обработка с осмиев четириокис!!!
Интересно, аз нямам претенциите да съм компетентен като лекарите, които предписват антибиотици за щяло и нещяло, лекуват те от несъществуващи болести само и само да източат здравната каса и т.н компетентни действия и бездействия с които се съсипва здравето на хората. "Лекуват" по начини от преди 100 години и са коне с капаци, които не знаят и не искат да знаят нищо повече от това с което са им тъпкали главите в "медицинските" школа....
Имам компетентност да се интересувам издирвам и ако реша да предоставя информация, а от там нататък всеки сам решава да вярва или не, да прави или не прави нещо !!!
и после аз не говоря да разглеждаш клетките на мулекулярно ниво - ами като най-прост строеж Това, което правехме в 6 клас по биология след дисекция на червей или жаба, с простите микроскопи на училищетоjoker написа:
А колкото за забрани на храни никога не посочвай американците,защото няма нация която да се храни така нездравословно както тях....убедил съм се лично!!!
А точно американците с това си тотално нездравословно консумиране на какво ли не са за пример когато ТЕ забранят нещо - значи наистина ама наистина е много зле положението с него
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта