Имам голф 2 1,6 и малко след като го купих започна да ми къса нервите.Проблема е като подам газ бучи и не набира а се мъчи.
Двигателя е PN и беше с електронния карборатор които благодарение на Люси смених с KEIHIN2 за което съм му много благодарен но проблема си остана.Сменени са кабели ,свещи ,палец и дистрибуторна капачка .Колата работи всеки ден различно.Един ден само бучи и не върви а след няколко дни почти се оправя.Когато отида на газаджия се оправя но след ден два пак същото.Проблема е основно на газ но и на бензин е почти същото.Сменени са също мемброните на изпарителя и феродовия диск на съединителя.Ако някой има идея какво и е на колата моля да помогне защото аз почти се отчаях .
Благодаря предварително.
голф 2 1,6 карбуратор - като подам газ бучи и не набира
Re: Проблем с голф 2 1,6 карборатор
Здравеи колега много проблеми съм имал с моят голф но точно такъв не но чичо ми също има голф 2 и точно PN и при него имаше подобен проблем но ти нищо не споменваш за разход на него разхода му бе 20-22на 100 в града колата вземаше въздух от смукателя и също имаше и някакви проблеми с изпоскателя
Успех дано скоро решиш проблема си
Успех дано скоро решиш проблема си

-
valka888
- Автомобил:
- Двигател:
колега ще ми кажеш ли само колко парички даде за карборатора че и аз мисля да правя подобна смяна и доволен ли си от този модел.мерси предварително 
карборатора заедно с нова плочка за газ ,нов тампон ,жило за смукача и работа около 300лв.Аз на бензин почти не карам само от време на време за да не се разсъхне карборатора.
Последна промяна от tapoto на Сря 25 мар 2009 17:24, променено общо 1 път.
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: голф 2 1,6 карбуратор - като подам газ бучи и не набира
Провери си центровката на делкото. Имах същия проблем като теб и се оказа от това.
-
valka888
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за информацията колега
иначе наистина една центровка може и да оправи работата
късмет
иначе наистина една центровка може и да оправи работата
Провери си изпускателната система за запушване.По -точно някое разпаднало се гърне(карантията).
Миналата година махнах катализатора и смених средното и задното гърне.
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Човек я си провери компресията на цилиндрите. Ако е под 8.5 или 8 значи имаш проблем. Ако се развинтва когато е на място (само ако не можеш да си провериш компресията) а неще да върви когато е на скорост. Предполагам че са ти сегментите.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Колега, сменял ли си скоро въздушния филтър? Опитай да не е от него - все едно караш на смукач.
Въздушният филтър го сменям на около 4000км. А последния път когато мерих компресията беше 9,8 -9,7.
Проблема все още не е намерен. Ходх на газ анализатор настроиха газовата и колата тръгна по добре но след два три дни пак се промени .
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
провери ли тампона под карба-запушваш отвора за въздуха към карбуратора и леко надигаш,ако колата не гасне сменяй тампона
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”