не искам да ми я правиш пред мен бе, точно пък ти няма никога да ми пипнеш по колата, имам преки впечатления от твоята работа по една омега 2.5 тдс, не мерси
някакъв проблем ли имаш че искам сам да си оправя колата ? не е до 5 - 100 - 500 лв, въпроса е в това че искам аз да си го отстраня проблема когато е възможно, искам да знам кое къде как и защо се случва до колкото мога, не само да се возя на нещо което идея си нямам как работи като жените, и питах просто кое наричате електронен блок на помпата, нищо повече
сакън да не ви изяде хляба някой ли какво ? аз няма да отварям сервиз, веднъж споменах в една тема на форумджия който продаваше ръчка за темпомат, че ще активирам функцията безплатно на този който му го вземе, от тогава 10ина човека ми се обадиха никой не съм върнал, напротив, помагам на познати и непознато с каквото както мога
не ми е келепира на мен да ви зимам занаята споко

кой е наглия сега и защо

ти си като ония майстор с подгряването, вместо по телефона като му обясних подробно какъв е проблема да ми каже директно къде е предпазителя, той ме караше да ходя в някакво село на майната си, защо? за да ми покаже че имам един бушон за който не знам ли ?

евала ви правя