Голф3 1.9тди мени ниски обороти

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
HeadshooteR
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф3 1.9тди мени ниски обороти

Мнениеот HeadshooteR » Вто 31 мар 2009 11:53

Zinoto написа:
daniel_falin написа:а кое наричате електронен блок, това сивото кутиче в което влиза кабел и е на 4 болта ли ?
защо "ако не поставиш някоя от частичките", то като се разглоби става насипно състояние ли ? не е ли платка ?

то ако си решил да се учиш по-добре на твоята кола не на чужда :)
аз се имам за доста сръчен и държа сам да опитам

Ами действай, аз на чужда се учих. Потърси си ел.блок обаче за всеки случай да не останеш без транспорт.

Да най-добре да си потарсиш цялата помпа (за всеки случай) и вече мойеш да даваш смело с разглабянето :)

daniel_falin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daniel_falin » Вто 31 мар 2009 20:36

:bowdown

в форум ли пишем или в "каталог за псевдо-майстори"
ако не се лъжа тука е мястото да обмениме малко информация кое как
или съм се заблудил :roll:

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Вто 31 мар 2009 20:43

daniel_falin написа::bowdown

в форум ли пишем или в "каталог за псевдо-майстори"
ако не се лъжа тука е мястото да обмениме малко информация кое как
или съм се заблудил :roll:

Бате ела и ще ти я направя пред теб, но както е казано, от всяко дърво не става свирка, трябва си точното... Тъниш го за 100кинта и твоят комфорт, ако си стигнал до тях, като дойдеш ще ти сложа и 100 кинта в джоба...

Мисля че по добра оферта от тази няма да получиш...

Ти си просто нагъл...

daniel_falin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daniel_falin » Вто 31 мар 2009 21:07

не искам да ми я правиш пред мен бе, точно пък ти няма никога да ми пипнеш по колата, имам преки впечатления от твоята работа по една омега 2.5 тдс, не мерси

някакъв проблем ли имаш че искам сам да си оправя колата ? не е до 5 - 100 - 500 лв, въпроса е в това че искам аз да си го отстраня проблема когато е възможно, искам да знам кое къде как и защо се случва до колкото мога, не само да се возя на нещо което идея си нямам как работи като жените, и питах просто кое наричате електронен блок на помпата, нищо повече
сакън да не ви изяде хляба някой ли какво ? аз няма да отварям сервиз, веднъж споменах в една тема на форумджия който продаваше ръчка за темпомат, че ще активирам функцията безплатно на този който му го вземе, от тогава 10ина човека ми се обадиха никой не съм върнал, напротив, помагам на познати и непознато с каквото както мога
не ми е келепира на мен да ви зимам занаята споко :roll:
кой е наглия сега и защо :banghead:

ти си като ония майстор с подгряването, вместо по телефона като му обясних подробно какъв е проблема да ми каже директно къде е предпазителя, той ме караше да ходя в някакво село на майната си, защо? за да ми покаже че имам един бушон за който не знам ли ?
:roll: евала ви правя :bowdown

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Вто 31 мар 2009 21:15

daniel_falin написа:не искам да ми я правиш пред мен бе, точно пък ти няма никога да ми пипнеш по колата, имам преки впечатления от твоята работа по една омега 2.5 тдс, не мерси

някакъв проблем ли имаш че искам сам да си оправя колата ? не е до 5 - 100 - 500 лв, въпроса е в това че искам аз да си го отстраня проблема когато е възможно, искам да знам кое къде как и защо се случва до колкото мога, не само да се возя на нещо което идея си нямам как работи като жените, и питах просто кое наричате електронен блок на помпата, нищо повече
сакън да не ви изяде хляба някой ли какво ? аз няма да отварям сервиз, веднъж споменах в една тема на форумджия който продаваше ръчка за темпомат, че ще активирам функцията безплатно на този който му го вземе, от тогава 10ина човека ми се обадиха никой не съм върнал, напротив, помагам на познати и непознато с каквото както мога
не ми е келепира на мен да ви зимам занаята споко :roll:
кой е наглия сега и защо :banghead:

А така бате, ще си я оправиш сам и ще изразиш последният смайл от твоят пост, но все пак ми пусни на лично една сметка да ти пусна 100 кинта за добрата ти работа :applause: :012: :bishop

daniel_falin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daniel_falin » Вто 31 мар 2009 21:21

това дали ще си оправя сам или не ти няма как да го знаеш,

въпросе е че ще пусна тук 3-4 снимки и всеки на който ръцете не са му в дупето ще знае за какво става въпрос и ще прецени дали сам да си го оправи или не

нали за това е форум, те майсторите иначе и без въобще да имаш компютър можеш да ги разбереш къде са, не ти трябва регистрация в форум да отидеш на "майстор"

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Вто 31 мар 2009 21:37

:applause: :012: :banana :bowdown

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Вто 31 мар 2009 23:04

daniel_falin написа:това дали ще си оправя сам или не ти няма как да го знаеш,

въпросе е че ще пусна тук 3-4 снимки и всеки на който ръцете не са му в дупето ще знае за какво става въпрос и ще прецени дали сам да си го оправи или не

нали за това е форум, те майсторите иначе и без въобще да имаш компютър можеш да ги разбереш къде са, не ти трябва регистрация в форум да отидеш на "майстор"
давай батка пусни ги тия 3-4 снимки да видим как става номера.но преди това се поразрови из форума и ще установиш че са те изпреварили с тия снимки.ти се радвай че ги има тия майстори тук във форума щото иначе.......щяхме да ходим и да даваме по 700-800лв в бош или в други реномирани сервизи.а няма да ти шепна че сервизите са специализирани а специалистите отдавна са ги напуснали и работят за себе си :screwy мисли малко преди да хулиш.помагаме си във форума-да.но за такива фини и сложни неща само трябва да се радваме че има няколко човека тук във форума които все едно за без пари ще те оттърват от мъките.мисли и не се карай с тоя който иска да ти помогне---карай се с оня дето ти смъква кожата от гърба. :beer

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Сря 01 апр 2009 20:30

SACHO7803 написа:
daniel_falin написа:това дали ще си оправя сам или не ти няма как да го знаеш,

давай батка пусни ги тия 3-4 снимки да видим как става номера.но преди това се поразрови из форума и ще установиш че са те изпреварили с тия снимки.ти се радвай че ги има тия майстори тук във форума щото иначе.......щяхме да ходим и да даваме по 700-800лв в бош или в други реномирани сервизи.а няма да ти шепна че сервизите са специализирани а специалистите отдавна са ги напуснали и работят за себе си :screwy мисли малко преди да хулиш.помагаме си във форума-да.но за такива фини и сложни неща само трябва да се радваме че има няколко човека тук във форума които все едно за без пари ще те оттърват от мъките.мисли и не се карай с тоя който иска да ти помогне---карай се с оня дето ти смъква кожата от гърба. :beer

:да:

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Сря 01 апр 2009 21:01

Всички сте за :beat_butt2 :Mr Green Fun
Dobromirski написа:Отворете и си изчистете ел. на помпата от стружки. Става за не повече от час, пък и няма да навреди с нищо.
ПП: Отбележете си с 2 чертички къде е бил корпуса на електрониката спрямо корпуса на помпата, както и положението на "плъзгача на потенциометъра" (в кавички е защото нито е плъзгач нито е потенциометър ама така най-лесно ще ме разберете :lol: ) после ще Ви е по-лесно при монтажа ! "Кабелите" се запояват с поялник без проблем. Внимавайте за зацепването на "плунжера" при монтажа. Философии НЯМА !
http://www.forum-auto.com/pole-techniqu ... 381015.htm

Сега вече мисля може да си прецениш можеш ли , не можеш ли ! :beer

ПП:Кто искаш информация не я чакай даром, а се помъчи да я намериш.

Последна промяна от Dobromirski на Чет 02 апр 2009 7:17, променено общо 1 път.

daniel_falin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daniel_falin » Сря 01 апр 2009 21:13

ето за това ставаше въпрос

хиляди благодарности Добромирски :да:

pavel_trenin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavel_trenin » Чет 02 апр 2009 18:52

колеги мерси мн за савета.помпата заспа

Потребителски аватар
fox_vt

Мнениеот fox_vt » Пет 03 апр 2009 18:35

интересни снимки :beer добромирски за пореден път се убеждавам че мн от нещата които разни майстори поправят по колиците ни могат да се свършат и в домашни условия стига поне един път да се види как стават нещата и единственото което имат в повече майсорите са многобройните инструменти и приспособления които улесняват живота на всеки монтьор
тва става въпрос за хора които не са с две леви ръце
ПП въпрос към някой който е почиствал такава помпа - тея гадости вътре метални стружки ли са или просто боклук :?:

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Пет 03 апр 2009 19:27

Метални стружки са.

Потребителски аватар
fox_vt

Мнениеот fox_vt » Съб 04 апр 2009 12:18

аха ама то тях не филтъра ги пропуска ами от каде идат от работата на помпата ли ако е така нали нафтата имала мазилни свойства но пък щом се събират значи нема оправия mhihi mhihi

Върни се в “Дизелови агрегати”