Съединител за POLO 2001, 1.9 SDI

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
anjela61
Автомобил:
Двигател:

Съединител за POLO 2001, 1.9 SDI

Мнениеот anjela61 » Сря 01 апр 2009 19:05

Моля за помощ,имам проблем със съединителя на колата ми, за която монтьора каза ,че е "бамбашка".
По големия талон данните са -п м.11.2001, 1,9 SDI,двигател ASX
Кое му е куцото не мога да разбера, но сега най-належащо ми е да си намеря съединител, пък за този модел било трудно? Технически съм грамотна / за съжаление в областта на тухлите и бетона/, но ако някой от вас ми даде някакво инфо / по-като за жена/ ще ви бъда много благодарна. Иска ми се преди да бъда информирана що годе за да взема решение какво да правя с "бамбашката".
А пропо проблемът беше, че в мотора се чува ужасен шум като от тенекия, като натисна съединителя намалява ,но не изчезва съвсем. БЛАГОДАРЯ ВИ!

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: SOS!! POLO 2001, 1.9 SDI

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 02 апр 2009 10:58

Колата си е много хубава.Намери някой които ходи до Турция да ти го вземе от там съединитела защтото тук като ти кажат цената ще си помислиш че не си чула правилно.

Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Re: SOS!! POLO 2001, 1.9 SDI

Мнениеот bobitur » Чет 02 апр 2009 19:17

anjela61 написа:Моля за помощ,имам проблем със съединителя на колата ми, за която монтьора каза ,че е "бамбашка".
По големия талон данните са -п м.11.2001, 1,9 SDI,двигател ASX
Кое му е куцото не мога да разбера, но сега най-належащо ми е да си намеря съединител, пък за този модел било трудно? Технически съм грамотна / за съжаление в областта на тухлите и бетона/, но ако някой от вас ми даде някакво инфо / по-като за жена/ ще ви бъда много благодарна. Иска ми се преди да бъда информирана що годе за да взема решение какво да правя с "бамбашката".
А пропо проблемът беше, че в мотора се чува ужасен шум като от тенекия, като натисна съединителя намалява ,но не изчезва съвсем. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Проблема (маркиран в червено в твоя текст)е в притескатилния диск(демферните пружини) сменяш го и шума ще изчезне. Иначе не би трябвало да няма "феродов диск " за тая кола.
Успех.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Re: Съединител за POLO 2001, 1.9 SDI

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 07 апр 2009 16:23

При на майка ми СДИ-та се оказа ,че шлиците на феродовия диск имат луфт.Цената в Карлово с труда беше 200 лева.

Върни се в “Дизелови агрегати”