Моля за помощ,имам проблем със съединителя на колата ми, за която монтьора каза ,че е "бамбашка".
По големия талон данните са -п м.11.2001, 1,9 SDI,двигател ASX
Кое му е куцото не мога да разбера, но сега най-належащо ми е да си намеря съединител, пък за този модел било трудно? Технически съм грамотна / за съжаление в областта на тухлите и бетона/, но ако някой от вас ми даде някакво инфо / по-като за жена/ ще ви бъда много благодарна. Иска ми се преди да бъда информирана що годе за да взема решение какво да правя с "бамбашката".
А пропо проблемът беше, че в мотора се чува ужасен шум като от тенекия, като натисна съединителя намалява ,но не изчезва съвсем. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Съединител за POLO 2001, 1.9 SDI
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: SOS!! POLO 2001, 1.9 SDI
Колата си е много хубава.Намери някой които ходи до Турция да ти го вземе от там съединитела защтото тук като ти кажат цената ще си помислиш че не си чула правилно.
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Re: SOS!! POLO 2001, 1.9 SDI
anjela61 написа:Моля за помощ,имам проблем със съединителя на колата ми, за която монтьора каза ,че е "бамбашка".
По големия талон данните са -п м.11.2001, 1,9 SDI,двигател ASX
Кое му е куцото не мога да разбера, но сега най-належащо ми е да си намеря съединител, пък за този модел било трудно? Технически съм грамотна / за съжаление в областта на тухлите и бетона/, но ако някой от вас ми даде някакво инфо / по-като за жена/ ще ви бъда много благодарна. Иска ми се преди да бъда информирана що годе за да взема решение какво да правя с "бамбашката".
А пропо проблемът беше, че в мотора се чува ужасен шум като от тенекия, като натисна съединителя намалява ,но не изчезва съвсем. БЛАГОДАРЯ ВИ!
Проблема (маркиран в червено в твоя текст)е в притескатилния диск(демферните пружини) сменяш го и шума ще изчезне. Иначе не би трябвало да няма "феродов диск " за тая кола.
Успех.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Re: Съединител за POLO 2001, 1.9 SDI
При на майка ми СДИ-та се оказа ,че шлиците на феродовия диск имат луфт.Цената в Карлово с труда беше 200 лева.
Върни се в “Дизелови агрегати”