аз съм на 16 години и от миналата година всяка ваканция бачкам в сервиз СТЕФАНОВ и аз от малак много ме влече това и мн ми е интересно не е голяма философия пък е и забавно аз си мисля че ще стане с спреи е няма да е ефекта както с пистолед но ефекте е одивителен , аз например дядо ми имаше лада и така или иначе беше за правене и реших да опитам макар че отиде много кид при теб няма да ти трябва значи аз го направих така :
отиваш в някои боядвйски магазин и взимаш шприц на спреи но незнам колко ще ти стигне защото шприца на спреи мн тънък слои пръска и трябва да се повтаря повечко защото после като търкаш с 1000 макар че е финна ще се протърка тъ взимаш си шприц , по твоя номер на боята ще ти направят поя в флакон на теб ще ти трябва около 200 грама , и взимаш и 200 лак , също така като свалиш бронята я тръкни с 320 после я избърши хубаво с влажен парцал или с объзмаслител и пръскаш шприца от разтояние ти ще осетиш внимаваи да не оливаш но трябва и на завет да е и шприца го пръскаш 2 3 раце защото не е същия като с пистолета и я остави 2 часа но на топличко и я търкаш на водно с 1000 но много внимаваи защото този шприц много се протърква след това я измии нмого хубаво с веро и после трябва да изсъхне много хубаво и после пръскаш боята от разтояние и горе долу пушиш една цигара и пръскаш втора рака и чакаш да изсъхне и пръскаш лака пак по този начин изсъхва и е готова ще стане много хубаво ако и внимаваш гаранция ти давам няма да съжалявш