Привет на всички. Аз ще се възползвам от вече отворената тема, за да се посъветвам с вас за моята предстояща покупка.
Предлагат ми Пасат B4 комби, CL, 1.8 Mi, 90 коня, 94г. с климатик, но без ел. стъкла и огледала. Колата е на малко повече от 263000 км, внос от Германия(поне така твърди продавача). Цвета е син. Вие какво бихте ме посъветвали? Заслужава ли си тази кола, дали тези 260000км не са твърде много? Какво евентуално да гледам преди да платя за колата и т.н? Само за информация ще споделя, че цената която и иска е 5800. Дали тази цена е добра за описаната от мен кола ?
Днес и врътнах едно кръгче, с пълен ляв/десен волан i не ми направи впечатление да трака или тропа, с ниска скорост се движех на 4-та предавка и двигателя се държа прилично, не трепери и даже не изгасна 

. Естествено я и поръчках малко до около 4500 оборота, и се държа доста прилично за мощноста си(но пък нямам база за сравнение )
Извинявам се за многото въпроси с които ви затрупах, но в момента съм доста ентусиазиран, тъй като това ми е първата покупка на личен автомобил, и съм пълен с въпроси и неясни неща.