Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
dj carul
Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
Двигател:

Мнениеот dj carul » Сря 16 апр 2008 1:17

Преди време и в Стара Загора в нашия квартал бяха идвали една група такива джепчийчета,и бяха отнесли доста работи.Да обаче момченцата направиха грубата грешка да се върнат на следващата вечер(явно да приберат това което не са успели от предната вечер)Да обаче нашто кварталче има само 3 изхода,а ние ги чакахмеее...и стана мнооооого интереснооо..Те бяха 2-ма а ние 40 :twisted: Затворихме изходите на квартала и почна екшъна и мисля че се сещате какво стана после :twisted:

Потребителски аватар
edisonov
Автомобил: VW Golf 8 Variant
Двигател: 2025

Re: крадци

Мнениеот edisonov » Сря 16 апр 2008 7:33

Bose написа:И аз да се оплача преди две вечери някви наркоманчета ми разбили малкото прозорче на задна дясна врата и влезли в колата тарсили в жабката и аз не знам какво и духнали не че е голям зор да си го сменя и то струва 15 лев в моргите но 2 дена по застрахователи кат и глупости.Та на сички крадци им пжелавам да са живи и здрави още 100 години 50 г на легло и 50 в инвалидна количка

И при мен така се случи, само дето тъпъка даже не отключил колата, ами през дупката се опитал да изтръгне едната елипса от кората. Е не успял само половината капак изтръгнал. А аз си загубих половин ден по застрахователи и майстор да ми оправи стъклото.

Нещастници!!!

Потребителски аватар
pkaramitev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pkaramitev » Сря 16 апр 2008 15:05

schmidt написа:По абсолютно същия начин преди известно време се разделих с халогените си, бяха хела, много хубави! Какво да ви кажа, малоумници колкото искаш! :evil:

За това ги продадох мойте!На втория ден след като си взех колата ги свалих още докато ми монтираха алармата,щото знам кво става с халогенките!И се чудя даже на некой с такива спрел пред блока,дори не светят като хората смотани са според мен! :roll:

Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот gubaku » Нед 05 апр 2009 8:26

Мангалите са само подизпълнитлели - те извършват зулумите, но по поръчка на някой "бял". Според мен единственото спасение от тая напаст е да няма търсене, тоест да не се купуват части втора ръка със съмнителен произход. Но това няма как да стане, щото ти като отидеш в една морга и питаш имате ли халогени еди си кви те спокойно могат да ти кажат "абе нямам в момента, ама мога ти намеря от един колега с друга морга" и да даде заявка...

Потребителски аватар
pe_aps
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe_aps » Нед 05 апр 2009 9:16

мм и нам преди седмица ми исчезна тялото на касетофона,и с леко поизкривен ламарина под 1та брава съм сега,нелепа случка :|

Потребителски аватар
ostavime
Автомобил: Мазда
Двигател:

Мнениеот ostavime » Нед 05 апр 2009 10:51

Абе не знам, ама това, че постоянно ми надират боята направо ме побърква. Мине не мине време и вррррррррр от стоповете, по вратите та чак до фаровете. Кеф ли е, що е? :talk: Може би, защото съм със благоевградски номер в София. Знам ли? Даже вчера един мазен гей с потник, от една счупена вектра на възрастта на дядо му ме обиждаше на селянин и размхваше пръст пращайки ме... знаете къде. :screwy

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 05 апр 2009 10:56

Eбахти тъпите копелета. Но вече нищо не ме учудва.
Онзи ден откраднали от голфа на баща ми единствено и само счупената кора на багажника.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Нед 05 апр 2009 11:01

на мен са ми откраднали една капачка за винтил! много ме е яд, беше червена... само не знам защо не са взели и 4-те :063:
със сигурност не съм я загубил на бензиностанция, защото като си оставих колата пред блока преди време си имаше и 4те, и не съм я карал от месец поради там едни сложни причини :Mr Green Fun

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Нед 05 апр 2009 14:05

Миналия август в Сапарева баня, една сутрин осъмнах без мигачи. Имаше за какво да ги вземат, 50 евра струваха. Чудя се как диодните стопове не свалиха....Естествено, не ги намериха, пък аз пак дадох 50 евра и така.

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Нед 05 апр 2009 15:42

Не се учудвайте ако ви разбият колата и само са търщували вътре.В момента е "модерно" да отварят коли и да търсят документите с цел да ги продават после.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот POLO PAVLETI » Нед 05 апр 2009 18:56

pkaramitev написа: :roll:

================

Последна промяна от Pichaga на Нед 05 дек 2010 15:23, променено общо 1 път.
Причина: не е по темата

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Нед 05 апр 2009 22:34

на мене преди 1-2 седмици ми откраднаха декоративните капачки на бронята (Голф 3, там кадето са халогените), поне едната...другата какво сецали не могли да я измъкнат и са си я таралянкам в багажника, ако на някой му трябва да казва!

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Нед 05 апр 2009 22:40

На мен пък преди 3 нощи ми откраднаха мигачите от калниците, заедно с фасунките и крушките.Кабелите са буквално откъснати.... и боята са прецакали дето са ръчкали да ги извадят. :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Направо нямам думи .

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 06 апр 2009 2:53

Вероятно сте чували добрата стара максима "Шамар да е...ама безплатен" ...същата работа е и с крадците - често даже няма значение какво точно крадат и често нямат идея какво точно е и колко точно струва - това са могли,това са откраднали - сътоветно после ще му мислят за какво може да се ползва или колко струва - за това се крадат глупости като капачки на винтилите на гумите,като капачки на зарядните за газ,като странични мигачи...дори да са обикновенни,разни лайстни острани по вратите и какво ли не още.
Наскоро имах случай да си слезьна от колата и да тръгна към някакъв магазин...ама се стих,че съм си забравил финансовите средства заендо с документите в колата...и се обръщам - едно хлапе с колело седи и ми развива тапите на винтилите....съотетно не ме видя...отидох до него и го попитах какво си мисли че прави и зашо не отиде да и купи за 1лев 5 от някой гумаджия а трябва да ми съсипе винтилите и да вземе точно моите - отрече да се опитва да ми взима винтилите - само ги разглеждал понеже били много яки (обикновенни черни пластмасови капачки...много са яки,да :063: ..въпреки това вече беше свалил на едната от гумите....и ми го върна де).Та...разкарах го да си ходи и си продължих по моите си дела...втория път като се върнах вече каквод а видя - колата надрана и все пак и няма 4-те капачки на винтилите...и тогава се зачудих защо не му размазах главата в тротоара на това идиотче ами просто му казах да си отва с даже приятелски тон...може би защото съм искал да си пребоядисвам предния капак....знам ли :banghead: .
Такова си им е възпитанието на хората просто....аз као искам да имам нещо,което не е мое отивам и питам откъде си го в зел човека,колко струва,дали е хубаво,дали не е или пък просто го питам да ми го даде (ако не е нещо,което ползва) и ако откаже питам откъде мога да си взема и аз....вместо като стане вечер до отида с една отвертка или каквото ми е нужно и да го отпъна...нали след седмица-две-месец-два и на мен ще ми го вземат по същия начин...безсмислено е някак си.

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пет 13 ное 2009 14:12

Няма да се оплаквам и аз, че то... :053: ,
но е напълно възможно да ни е национална черта!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”