Какво очаквате като зареждате на бензиностанция?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
pavlin-gt
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво очаквате като зареждате на бензиностанция?

Мнениеот pavlin-gt » Нед 05 апр 2009 12:01

За мен по важно е персонала да е честан спрямо клиента.
1-ва случка:Един приятел спира втора кола на колонка,на една през него спира някъв и казва на момчето да зареди за определена сума и тръгва към бензиностанцията.Момчето тръгва да зарежда,но първо пълни известно количество в лейката (която е за вода) и стои до колонката,и после в резервоара.
2-ра случка:Зареждам 45лв. и отивам да платя,на касата казвам номера на колонката и плащам 50лв.,момичето на касата ми подава бележката без ресто и ми пожелава приятен ден,а аз я питам днес ресто не давате ли,следват извинения и колко била отнесена и т.н.Отивам към вестниците до касата и чувам как на още трима клиента го направи този номер,явно разчита на разсеяноста на хората.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Нед 05 апр 2009 13:16

Да не ме цакат с количеството заредено гориво.

Не искам да ме цакат с топла бира!

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Нед 05 апр 2009 13:36

Само качествено гориво искам, то и само за това плащам. Разните други екстри, то може и свирка в тоалетната да предлагат на лоялни клиенти, ама аз отивам там да си заредя колата, не да пазарувам от супермаркета.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Нед 05 апр 2009 13:39

1. Kaчествено гориво, въпреки че аз мойто съм го намерил - скъпата нафта на ОМВ.
2. Качествен персонал, който не ми говори на "ти" все едно снощи съм пил с него, който си върши работата и не си бърка в гъза - нископлатена е тази работа, който не го кефи да я сменя и да върви на друго място. Никой не го държи насила. ТРЯБВА ДА СЕ УСМИХВАТ, било то и изкуствено!
3. Да се връща рестото до стотинката - без закръгляне на 3,4,5 стотинки. 1000 клиента по 2 стотинки са 20 кинта на смяна.
4. Да е подредена и да има автокозметика, аксесоари и хранителни стоки някви си и напитки. Нещо подобно на ОМВ - в България и в Румъния досега не съм видял подобни на тях.
5. ЧИСТИ ТОАЛЕТНИ! АМА ЧИСТИ! И сега виждам има нови писоари, които работят без вода, без нищо и не смърдят! Може да ви се стори смешно, ама (понеже ги виждам из молове и бензиностанции в Румъния) аз пикая в тях, а не в тея с водата, можете да си обясните сами защо.

Потребителски аватар
KneelSucker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KneelSucker » Нед 05 апр 2009 15:13

Искам като спра на колонката човека, чиято работа е да зарежда колите, да дойде и да ми сипе гориво, а не да мие прозорците на някой джип за бакшиш

Миенето на прозорци си е задължително за всички авотомобили , щом човека е решил , че може да изкара някъв лев що да не , от пари никой не бяга :).
аз искам да ми сипят гориво и да не ми говоят за нищо,никакви промоций-нищо
искам тишина.

Еми не е особено приятно неска цял ден да повтаряш едно и също 200 , 300 може и 500 пъти зависи колко клиента дойдат да зареждат , но... изискване
Очаквам любезен и приветлив персонал, а не някакви кривочи дето ми се цупят, че им отварям работа.

Понякога като видя някой да ме гледа на кръв , все едно съм му откраднал бонбоните как да му се усмихна ?Идват хора който просто са в настроение ,ако има как на тоя и свирка ще му направя :P , дори и да не те заговаря ти отговаря поне на поздрава или изпращането
искам да не ме разпитват като идиот дали искам фактура, дали имам карта, а дали искам да си направя и т.н.

Изиксване , нищо повече...
Понеже работя на бензиностанция и знам какво е , за надценките ,как ще изглежда тоалетната и кое къде ще е разположенои другите глупости , отговарят висшестоящите , отностно поддръжката на всичко това вече персонала си отговаря.Има продукти който не струват и половината от цената си , но се продават на нея , често се питам - Как си мислят , че това ще се продаде ?

Потребителски аватар
KneelSucker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KneelSucker » Нед 05 апр 2009 15:14

Искам като спра на колонката човека, чиято работа е да зарежда колите, да дойде и да ми сипе гориво, а не да мие прозорците на някой джип за бакшиш

Миенето на прозорци си е задължително за всички авотомобили , щом човека е решил , че може да изкара някъв лев що да не , от пари никой не бяга :).
аз искам да ми сипят гориво и да не ми говоят за нищо,никакви промоций-нищо
искам тишина.

Еми не е особено приятно неска цял ден да повтаряш едно и също 200 , 300 може и 500 пъти зависи колко клиента дойдат да зареждат , но... изискване
Очаквам любезен и приветлив персонал, а не някакви кривочи дето ми се цупят, че им отварям работа.

Понякога като видя някой да ме гледа на кръв , все едно съм му откраднал бонбоните как да му се усмихна ?Идват хора който просто са в настроение ,ако има как на тоя и свирка ще му направя :P , дори и да не те заговаря ти отговаря поне на поздрава или изпращането
искам да не ме разпитват като идиот дали искам фактура, дали имам карта, а дали искам да си направя и т.н.

Изиксване , нищо повече...
Понеже работя на бензиностанция и знам какво е , за надценките ,как ще изглежда тоалетната и кое къде ще е разположенои другите глупости , отговарят висшестоящите , отностно поддръжката на всичко това вече персонала си отговаря.Има продукти който не струват и половината от цената си , но се продават на нея , често се питам - Как си мислят , че това ще се продаде ?

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Нед 05 апр 2009 15:16

Layer написа:аз искам да ми сипят гориво и да не ми говоят за нищо,никакви промоций-нищо
искам тишина.
:beer

И аз така,без промоции и такива подобни!Последния път,момчетата ме черпиха кафенце,бяха много любезни и мили :lol:

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Нед 05 апр 2009 16:30

Layer написа:аз искам да ми сипят гориво и да не ми говоят за нищо,никакви промоций-нищо
искам тишина.
:beer

И аз го искам това , и то не само в бензиностанициите ами във всички магазини.
Аман от досадници, особено тия от Германос са ми фаворити.
Някой ден ще вляза с автомат и ще чакам някой да ми предложи нещо. :laser

ОМВ бяха много дразнещи с навика си да "обгрижват" само скъпи автомобили, но напоследък много
са ги стегнали и ми харесват.

А сега по темата , не искам да си плащам допълнително за картонена чашка за кафето, а просто да ме почерпят
с едно за изпът, толкова ли много искам?

Потребителски аватар
btkmobail
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот btkmobail » Нед 05 апр 2009 17:13

Да ми сипят качествено гориво и да не лъжат в литрите :censored: !

Последна промяна от dobrin на Нед 05 апр 2009 17:16, променено общо 1 път.
Причина: Нарушена т. 7!

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 05 апр 2009 17:25

Очаквам бензин95H.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 05 апр 2009 22:17

L&R написа:Очаквам бензин95H.

+да ме оставят САМ да си заредя, сам да си измия стъклата, сам да си напомпам гумите и с две думи да не ми се пречкат в краката, мързеливците от ОМВ

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 05 апр 2009 22:46

Като кажа догоре означава без литър върху калника .
Да пускат в тоалетните ... не вярвам че са в ремонт постоянно .
Да не продават залежали вафли и тем подобни . Отнася се и за масла и други консумативи ,забелязали ли сте колко избледнели бутилки с масло има на рафтовете им пред входовете .
За редовните клиенти да имат отстъпки , бонуси .Един ароматизатор, запалка но от сърце малък жест но радва .
Да ми отвива капачката на резервоара /на Екото в русе има един ... който ме кара да си отвивам аз капачката :evil: някой ден ще го облагодаря с калем /
Към по горе написаното да не ми забравят капачката на газовата , не съм за 1.50 но ми е писнало от такива стерео образи .

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 05 апр 2009 23:41

Очаквам качествен бензин и да не ми се натискат да "ме обслужват"! Искам сам да си сипя бензин и сам да си напомпам гумите!

Не бих отказал и някой друг бонус за количество налят бензин :banana . Сещам се че на времето имаше някаква промоция че ако познаеш колко гориво ще побере резервоарът до първото спиране на пистолета получаваш бензинът като подаръл ;).

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Нед 05 апр 2009 23:46

Бих искал най-напред да знам,че заредждам истински бензин,а не някой разплоден компот
Бих искал да слезна да си заредя самичак или обратното да ми зарядат и само да дам парите през прозореца ако бързам
Бих искал самичак да си изчистя стъклото
Бих искал когато гледам маслата да не идват и да ме съветват кое е по-добро за моя голф и кое не е добро

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пон 06 апр 2009 0:05

Искам да не ми зареждат бензин вместо дизел, при положение, че голфа трака като трактор, отзад пише тди, на капачката на резервоара има рисунка ТДИ, от вътрешната страна пише DIESEL. 2 пъти ми сипват бензин, а колко опита съм спирал преди да вкарат пистолета :bishop Искам сам да си зареждам, искам да няма 20 човека чакащи пред 1 работеща каса с 3 каки от които 2 си почиват, досадните въпроси дали искам фактура, новия сникерс или промоция 3в1 с кит кат .. аз ако искам ще си взема, също не искам да ми чистят прозорците на митата преди 1 ден кола и да потече кафява вода по белия ми заден капак.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”