За мен по важно е персонала да е честан спрямо клиента.
1-ва случка:Един приятел спира втора кола на колонка,на една през него спира някъв и казва на момчето да зареди за определена сума и тръгва към бензиностанцията.Момчето тръгва да зарежда,но първо пълни известно количество в лейката (която е за вода) и стои до колонката,и после в резервоара.
2-ра случка:Зареждам 45лв. и отивам да платя,на касата казвам номера на колонката и плащам 50лв.,момичето на касата ми подава бележката без ресто и ми пожелава приятен ден,а аз я питам днес ресто не давате ли,следват извинения и колко била отнесена и т.н.Отивам към вестниците до касата и чувам как на още трима клиента го направи този номер,явно разчита на разсеяноста на хората.

Какво очаквате като зареждате на бензиностанция?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какво очаквате като зареждате на бензиностанция?
Да не ме цакат с количеството заредено гориво.
Не искам да ме цакат с топла бира!
Не искам да ме цакат с топла бира!
Само качествено гориво искам, то и само за това плащам. Разните други екстри, то може и свирка в тоалетната да предлагат на лоялни клиенти, ама аз отивам там да си заредя колата, не да пазарувам от супермаркета.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
1. Kaчествено гориво, въпреки че аз мойто съм го намерил - скъпата нафта на ОМВ.
2. Качествен персонал, който не ми говори на "ти" все едно снощи съм пил с него, който си върши работата и не си бърка в гъза - нископлатена е тази работа, който не го кефи да я сменя и да върви на друго място. Никой не го държи насила. ТРЯБВА ДА СЕ УСМИХВАТ, било то и изкуствено!
3. Да се връща рестото до стотинката - без закръгляне на 3,4,5 стотинки. 1000 клиента по 2 стотинки са 20 кинта на смяна.
4. Да е подредена и да има автокозметика, аксесоари и хранителни стоки някви си и напитки. Нещо подобно на ОМВ - в България и в Румъния досега не съм видял подобни на тях.
5. ЧИСТИ ТОАЛЕТНИ! АМА ЧИСТИ! И сега виждам има нови писоари, които работят без вода, без нищо и не смърдят! Може да ви се стори смешно, ама (понеже ги виждам из молове и бензиностанции в Румъния) аз пикая в тях, а не в тея с водата, можете да си обясните сами защо.
2. Качествен персонал, който не ми говори на "ти" все едно снощи съм пил с него, който си върши работата и не си бърка в гъза - нископлатена е тази работа, който не го кефи да я сменя и да върви на друго място. Никой не го държи насила. ТРЯБВА ДА СЕ УСМИХВАТ, било то и изкуствено!
3. Да се връща рестото до стотинката - без закръгляне на 3,4,5 стотинки. 1000 клиента по 2 стотинки са 20 кинта на смяна.
4. Да е подредена и да има автокозметика, аксесоари и хранителни стоки някви си и напитки. Нещо подобно на ОМВ - в България и в Румъния досега не съм видял подобни на тях.
5. ЧИСТИ ТОАЛЕТНИ! АМА ЧИСТИ! И сега виждам има нови писоари, които работят без вода, без нищо и не смърдят! Може да ви се стори смешно, ама (понеже ги виждам из молове и бензиностанции в Румъния) аз пикая в тях, а не в тея с водата, можете да си обясните сами защо.
- KneelSucker
- Автомобил:
- Двигател:
Искам като спра на колонката човека, чиято работа е да зарежда колите, да дойде и да ми сипе гориво, а не да мие прозорците на някой джип за бакшиш
Миенето на прозорци си е задължително за всички авотомобили , щом човека е решил , че може да изкара някъв лев що да не , от пари никой не бяга

аз искам да ми сипят гориво и да не ми говоят за нищо,никакви промоций-нищо
искам тишина.
Еми не е особено приятно неска цял ден да повтаряш едно и също 200 , 300 може и 500 пъти зависи колко клиента дойдат да зареждат , но... изискване
Очаквам любезен и приветлив персонал, а не някакви кривочи дето ми се цупят, че им отварям работа.
Понякога като видя някой да ме гледа на кръв , все едно съм му откраднал бонбоните как да му се усмихна ?Идват хора който просто са в настроение ,ако има как на тоя и свирка ще му направя

искам да не ме разпитват като идиот дали искам фактура, дали имам карта, а дали искам да си направя и т.н.
Изиксване , нищо повече...
Понеже работя на бензиностанция и знам какво е , за надценките ,как ще изглежда тоалетната и кое къде ще е разположенои другите глупости , отговарят висшестоящите , отностно поддръжката на всичко това вече персонала си отговаря.Има продукти който не струват и половината от цената си , но се продават на нея , често се питам - Как си мислят , че това ще се продаде ?
- KneelSucker
- Автомобил:
- Двигател:
Искам като спра на колонката човека, чиято работа е да зарежда колите, да дойде и да ми сипе гориво, а не да мие прозорците на някой джип за бакшиш
Миенето на прозорци си е задължително за всички авотомобили , щом човека е решил , че може да изкара някъв лев що да не , от пари никой не бяга

аз искам да ми сипят гориво и да не ми говоят за нищо,никакви промоций-нищо
искам тишина.
Еми не е особено приятно неска цял ден да повтаряш едно и също 200 , 300 може и 500 пъти зависи колко клиента дойдат да зареждат , но... изискване
Очаквам любезен и приветлив персонал, а не някакви кривочи дето ми се цупят, че им отварям работа.
Понякога като видя някой да ме гледа на кръв , все едно съм му откраднал бонбоните как да му се усмихна ?Идват хора който просто са в настроение ,ако има как на тоя и свирка ще му направя

искам да не ме разпитват като идиот дали искам фактура, дали имам карта, а дали искам да си направя и т.н.
Изиксване , нищо повече...
Понеже работя на бензиностанция и знам какво е , за надценките ,как ще изглежда тоалетната и кое къде ще е разположенои другите глупости , отговарят висшестоящите , отностно поддръжката на всичко това вече персонала си отговаря.Има продукти който не струват и половината от цената си , но се продават на нея , често се питам - Как си мислят , че това ще се продаде ?
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Layer написа:аз искам да ми сипят гориво и да не ми говоят за нищо,никакви промоций-нищо
искам тишина.
И аз така,без промоции и такива подобни!Последния път,момчетата ме черпиха кафенце,бяха много любезни и мили

- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Layer написа:аз искам да ми сипят гориво и да не ми говоят за нищо,никакви промоций-нищо
искам тишина.
И аз го искам това , и то не само в бензиностанициите ами във всички магазини.
Аман от досадници, особено тия от Германос са ми фаворити.
Някой ден ще вляза с автомат и ще чакам някой да ми предложи нещо.

ОМВ бяха много дразнещи с навика си да "обгрижват" само скъпи автомобили, но напоследък много
са ги стегнали и ми харесват.
А сега по темата , не искам да си плащам допълнително за картонена чашка за кафето, а просто да ме почерпят
с едно за изпът, толкова ли много искам?
- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
Да ми сипят качествено гориво и да не лъжат в литрите
!

Последна промяна от dobrin на Нед 05 апр 2009 17:16, променено общо 1 път.
Причина: Нарушена т. 7!
Причина: Нарушена т. 7!
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Очаквам бензин95H.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
L&R написа:Очаквам бензин95H.
+да ме оставят САМ да си заредя, сам да си измия стъклата, сам да си напомпам гумите и с две думи да не ми се пречкат в краката, мързеливците от ОМВ
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Като кажа догоре означава без литър върху калника .
Да пускат в тоалетните ... не вярвам че са в ремонт постоянно .
Да не продават залежали вафли и тем подобни . Отнася се и за масла и други консумативи ,забелязали ли сте колко избледнели бутилки с масло има на рафтовете им пред входовете .
За редовните клиенти да имат отстъпки , бонуси .Един ароматизатор, запалка но от сърце малък жест но радва .
Да ми отвива капачката на резервоара /на Екото в русе има един ... който ме кара да си отвивам аз капачката
някой ден ще го облагодаря с калем /
Към по горе написаното да не ми забравят капачката на газовата , не съм за 1.50 но ми е писнало от такива стерео образи .
Да пускат в тоалетните ... не вярвам че са в ремонт постоянно .
Да не продават залежали вафли и тем подобни . Отнася се и за масла и други консумативи ,забелязали ли сте колко избледнели бутилки с масло има на рафтовете им пред входовете .
За редовните клиенти да имат отстъпки , бонуси .Един ароматизатор, запалка но от сърце малък жест но радва .
Да ми отвива капачката на резервоара /на Екото в русе има един ... който ме кара да си отвивам аз капачката

Към по горе написаното да не ми забравят капачката на газовата , не съм за 1.50 но ми е писнало от такива стерео образи .
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Очаквам качествен бензин и да не ми се натискат да "ме обслужват"! Искам сам да си сипя бензин и сам да си напомпам гумите!
Не бих отказал и някой друг бонус за количество налят бензин
. Сещам се че на времето имаше някаква промоция че ако познаеш колко гориво ще побере резервоарът до първото спиране на пистолета получаваш бензинът като подаръл
.
Не бих отказал и някой друг бонус за количество налят бензин

- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
Бих искал най-напред да знам,че заредждам истински бензин,а не някой разплоден компот
Бих искал да слезна да си заредя самичак или обратното да ми зарядат и само да дам парите през прозореца ако бързам
Бих искал самичак да си изчистя стъклото
Бих искал когато гледам маслата да не идват и да ме съветват кое е по-добро за моя голф и кое не е добро
Бих искал да слезна да си заредя самичак или обратното да ми зарядат и само да дам парите през прозореца ако бързам
Бих искал самичак да си изчистя стъклото
Бих искал когато гледам маслата да не идват и да ме съветват кое е по-добро за моя голф и кое не е добро
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Искам да не ми зареждат бензин вместо дизел, при положение, че голфа трака като трактор, отзад пише тди, на капачката на резервоара има рисунка ТДИ, от вътрешната страна пише DIESEL. 2 пъти ми сипват бензин, а колко опита съм спирал преди да вкарат пистолета
Искам сам да си зареждам, искам да няма 20 човека чакащи пред 1 работеща каса с 3 каки от които 2 си почиват, досадните въпроси дали искам фактура, новия сникерс или промоция 3в1 с кит кат .. аз ако искам ще си взема, също не искам да ми чистят прозорците на митата преди 1 ден кола и да потече кафява вода по белия ми заден капак.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”