kaiser666 написа:Еми чудесно,а ако я пиша на друг,ама и да я пиша то пак не мога да я карам една година,абе...БЪЛГАРИЯ
България

kaiser666 написа:Еми чудесно,а ако я пиша на друг,ама и да я пиша то пак не мога да я карам една година,абе...БЪЛГАРИЯ
kaiser666 написа:абе...БЪЛГАРИЯ
Един написа:kaiser666 написа:абе...БЪЛГАРИЯ
В тоя случай не е баш "абе България". И не разбирам как 1.6 може да не ти стига - кола ли искаш или демонстрация? Недомисленото е това, че при дизелите 1.8 ако няма турбо е съвсем скромна мощност. Всъщност освен Корса 1.5Д почти няма какво друго дизелово да карат "младите".
Един написа:
В тоя случай не е баш "абе България". И не разбирам как 1.6 може да не ти стига - кола ли искаш или демонстрация? Всъщност освен Корса 1.5Д почти няма какво друго дизелово да карат "младите".
Бай Семо написа:Браво, браво нека има закон.Аз съм твърдо ЗА.Даже 1.6 е много, трябва да е 1.0 или 950 кубика до 50 - 55 коня.И постепенно всяка година в продължение на 3 да се покачва ерархично от 1.0 на 1.2 примерно.Да се изгради опит и да има основа.Дано някой предложи и опит в КМ преди да седне на 1.8 и горница.Поздрави
Бай Семо написа:Браво, браво нека има закон.Аз съм твърдо ЗА.Даже 1.6 е много, трябва да е 1.0 или 950 кубика до 50 - 55 коня.И постепенно всяка година в продължение на 3 да се покачва ерархично от 1.0 на 1.2 примерно.Да се изгради опит и да има основа.Дано някой предложи и опит в КМ преди да седне на 1.8 и горница.Поздрави
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта