F1 нещата май вече си идват по местата
Колата още не е добре настроена и това си пролича в края на състезанието. Ако беше преди три години подобно ситуация, ферари нямаше да остави никакъв шанс. Жалко, аз бях фен на Сена, харесва ми Шумахер, но Сена е най-велик. Все пак 65 пулпозишъна но с близо 100 старта повече от Сена. Така, че рекорда е изравнен, но едва ли някой ще го вземе от Сена. :само левски
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айртон Сена беше гений, за мен това е най-добрия пилот, гледал съм много от старите състезания, а сезона от 1989 със само едно неспечелено състезание от МцЛарен Хонда и борбата м/у Сена и Прост за титлата е класика.
Не знам дали сте гледа ли имаше едно състезание на Домингтън Парк 92 или 93та беше в Англия (тогава се водепе ГП на Е-па) Сена караше за МцЛарен Форд (двигателя беше много слаб) и заваля дъжд и Сена сътвори страшен спектакъл Хил и Прост ги направи смешни.
А относно новия сезон ще се радвам той да бъде колкото се може по оспорван, не обичам когато един тим доминира дори и той да ми е любим. Сезоните 2001-2004 бяха супер тъпи и безинтересни нестига, че Ферари има най-добрата кола с по секунда по бърза на обиколка, ами Шумахер нямаше съотборник, който да го конкурира. Намразих Ферари точно заради тази тъпа такатика - да има първи и втори пилот. Рон Денис, МцЛарен и някой други тимове са много по либерални и оставят пилотите да са равностойни (сезоните преди 1990 когато Прост и Сена караха в един и същи тим).
Аз лично смятам, че и тази година Ферари няма да са шампион и борбата ще м/у Рено и МцЛарен.
Не знам дали сте гледа ли имаше едно състезание на Домингтън Парк 92 или 93та беше в Англия (тогава се водепе ГП на Е-па) Сена караше за МцЛарен Форд (двигателя беше много слаб) и заваля дъжд и Сена сътвори страшен спектакъл Хил и Прост ги направи смешни.
А относно новия сезон ще се радвам той да бъде колкото се може по оспорван, не обичам когато един тим доминира дори и той да ми е любим. Сезоните 2001-2004 бяха супер тъпи и безинтересни нестига, че Ферари има най-добрата кола с по секунда по бърза на обиколка, ами Шумахер нямаше съотборник, който да го конкурира. Намразих Ферари точно заради тази тъпа такатика - да има първи и втори пилот. Рон Денис, МцЛарен и някой други тимове са много по либерални и оставят пилотите да са равностойни (сезоните преди 1990 когато Прост и Сена караха в един и същи тим).
Аз лично смятам, че и тази година Ферари няма да са шампион и борбата ще м/у Рено и МцЛарен.
niikoo_1 написа:Не знам дали сте гледа ли имаше едно състезание на Домингтън Парк 92 или 93та беше в Англия (тогава се водепе ГП на Е-па) Сена караше за МцЛарен Форд (двигателя беше много слаб) и заваля дъжд и Сена сътвори страшен спектакъл Хил и Прост ги направи смешни.
Имам го на видео. Аз съм голям Ф1 фен. Имаше подобна ситуация и на Монца. Тогава пак с много по-слаб амтомобил не позволи никой да го изпревари на тази за мен поне, най-трудна писта. Там мощност не трябва, само майсторлък.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
R@do написа:От Шумахер по-велик никога не се е раждал!!!!!!!Останалите са аматьори бивши и настоящи пилоти!

Помисли си пак преди да напишеш такава глупост, за Фанджо, Фарина, Аскари, Джеки Стюард и другите от старото поколение чувал ли си.
Джеки Стюарт в едно интервю много ясно обясни каква е разликата м/у новите и старите пилоти и точно за Шумахер даде конкретен пример за това какви грешки често прави. Ники Лауда преди няколко години като решиха да върнат тракшън контрола беше се изпузнал и каза "че дори и маймуна може да кара болид с тракшън контрол", с което си навлече неприятни коментари.
bobcho написа:Точно пък за Монца ти трябва max power, а не еластичност или max torque.Аеродинамичното прилепяне също не е толкова важно там.
Не съм напълно съгласен. Ако изхождаш от презумпцията, че там има само два-три участъка, където можеш да изпревариш, да, съгласен съм. Това прави победата на Сена там, още по-невероятна.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм много доволен от това състезание, въпреки че Шуми е втори. Много оспорвано, а и Ферари са на ниво. Алонсо спечели с няколко десети при излизането от последния бокс.
Евала и на БТВ, а и ми харесва, че дори и по време на рекламния блок продължават да показват какво става на пистата в отделно каре.
Мисля, че ще бъде интересна година
Евала и на БТВ, а и ми харесва, че дори и по време на рекламния блок продължават да показват какво става на пистата в отделно каре.
Мисля, че ще бъде интересна година

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”