pi написа:питане- къде могат да ми изработят такава "Т" втулка за датчиците за маслото?адреси и телефони
, иначе аз карам както си личи от инфото Golf2 1.6 ЕZ като погледнах имах само един извод, от това което пишеше тук явно е за датчика за налягане на маслото. Имам ли други изводи където мога да нявия "Т" втулка?
prj57 написа:Не е баш така, по добре да не си пипа оригиналния датчик независимо дали ще е електронен или механичен....
Вече избора си е личен...
prj57 написа:Оригиналните ВДо на Ауди може да се така, ма масата не са, на моя си дойде с друг датчик който завих в една от тапите, а и производителя си го каза че за да работи нормално допълнителния уред си иска добър сигнал от подходящия датчик...
pi написа::( вие ме раздвоихте ма за по сигурно ще направя това с тройника, значи нали правилно съм прочел какво са писали другите, тройника е за да се навият двата датчика, единия който е оргинален за налягането на маслото , което има лампичка на таблото, а другия извод за датчика който ще си купя за VDO приборите , някои даже беше написал и серииния номер който трябва да търся, сега за температурата на маслото, къде на картера се поставя другия датчик и там ли има тапа?/ освен оная изпускателната маслена /
хайде пък като счастя уредчетата ще поствам и аз снимки
и отново предварително благодаря за инфото
KILLER GTI написа:MK2 написа:Уредите са същите като тези които landwarrior е качил на първата страница.VDO от ауди 90
и датчика ти е VDO 360081029001, тва е номер по вдо и струва 75лв
на FAE е 45лв
тоз за температурата си го имаш вече , другото са само жици !!
nPaCe™ написа:KILLER GTI написа:MK2 написа:Уредите са същите като тези които landwarrior е качил на първата страница.VDO от ауди 90
и датчика ти е VDO 360081029001, тва е номер по вдо и струва 75лв
на FAE е 45лв
тоз за температурата си го имаш вече , другото са само жици !!
Какъв този номер по VDO? Аз ще мога ли да си намеря табло по този номер! Става дума за 260 / 8000
pi написа:KILLER GTI, извини за глупавия въпрос, но аз съм още "неразбиращт", ясно че в картера е най-добре да е датчика, но аз не се сещам кой може да ми свърши работата изглежда ми сложно да се заварява пробка
, та затова питам , ако пак там над масления филтър се сложи датчика и за температурата?, при мен има място къде да се сложи тройник, така ще се получи ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта