Как да се предпазим от крадци?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Re: Как да се предпазим от крадци?

Мнениеот webdude » Пет 24 апр 2009 11:01

kibo_tom_8440 написа:Как ще се спасиш ако дойдат с лебедка и я дръпнат на камиончето и хайде по моргите.
Каското и да продадеш колата (т.е. да си без кола) са вариантите да нямаш загуби от кражба.

Аз примерно си спирам колата в междублоково пространство където камионче не може да влезе така, че това с K и L шината е добра идея. Ако може колегата да каже откъде минават те и съответно с какви цветове са кабелитите и горе долу колко са дебели за да ги открия ...

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пет 24 апр 2009 12:04

velkos написа:каквото и да правите колеги само не се лъжете да слагате (фишеци,траби,патрони,флакони и др.)защото ако се случи нещо с крадеца :kissy: вие сте ВИНОВНИ ПРЕД ЗАКОНА,ставате УБИЕЦ :012: всички помним случея преди няколко години за един човек дето си беше заложил експлозив в вилата,и като дошли братята роми на посещение.....до колкото си спомням усъдиха си го човека,обвинението беше причиняване на смърт по невнимание(или нещо такова) за стъкла,музики, джанти няма оправия ама за палене има един много елементарен и ефикасен начин.разбирасе ако колата не е на стойнос 10000евро.ако е на такава цена и в трезор на банка да я вкараш.....

та значи (без значение дали е дизел,бензин,инжекцион...)взимаш един бензинов клапан (дето го слагат газаджийте) прекъсваш някаде на скрито место магистралата на горивото и си правиш скрито копче...това вярвай те ми е най сигорния начин,кадето и да прекъснеш (и бобина,и компютър и ключ маса и т.н.)не е ефективно като тава.по този начин обаче рискуваш да ядосаш "пича" и да я запали след една пряка,защото ще мине няколко км.(в зависимос от колата де).
незнам дали не е по-добре да ти я гепат и да си я купиш наново на половин цена :drunk отколкото да изгориш с цялата.

Хм...един ГСМ модул в гаража и в колата.. Влиза тоя в гаража а отвънка го чакам аз с ловната и магнума вътре, какво правим ? Като го закопая в Люрин планина мислиш някой ще го търси? А дали си струва да попадне на някой много луд,/аз не съм ама мой съсед :horror: / Този човек ако му пипнеш колата и гаража е равносилно на смърт. Та боклуците който крадат има ли смисъл да да умрът за едно СД ? Този човечец е много луд, тоци, камери, ДЖС модули и др.. Веднъж го питах що не си сложи и СОТ и т.н.. ? Каза че не му трябват куките...

Сами си правете изводите.. death :bishop :ihihih:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пет 24 апр 2009 17:58

Товае доста добра аларма

http://www.vbox7.com/play:3831e591

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пет 24 апр 2009 19:09

StS написа:
velkos написа:

Хм...един ГСМ модул в гаража и в колата.. Влиза тоя в гаража а отвънка го чакам аз с ловната и магнума вътре, какво правим ? Като го закопая в Люрин планина мислиш някой ще го търси? А дали си струва да попадне на някой много луд,/аз не съм ама мой съсед :horror: / Този човек ако му пипнеш колата и гаража е равносилно на смърт. Та боклуците който крадат има ли смисъл да да умрът за едно СД ? Този човечец е много луд, тоци, камери, ДЖС модули и др.. Веднъж го питах що не си сложи и СОТ и т.н.. ? Каза че не му трябват куките...

Сами си правете изводите.. death :bishop :ihihih:

Подкрепям лудият колега, фана ли такъв в имота ми е равносилно на смърт - обивам го па после ще го мисля, най много да помисля каде точно да го закарам и :bishop death

П. П. Законите трябва да се променят - пренапишат .
Време е законите за крадци да се променят, и хванати такива или да им се режат раце от закона или да се обиват от стопаните в чиито дом е влезнал иначе оправия няма въй колко мангаляк ще се изтреби малииииии.

Във колко села влизат крадци в дома ти и крадат наволя - стария човечец му зели кравите и реве кат малко дете и след една седмица инфаркт и нищо никой не им прави е как да не го думнеш такъв паразит а каде е правосъдието.
Па камоли един автомобил оставен сам на улицата.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пет 24 апр 2009 19:36

velinsl написа:Товае доста добра аларма

http://www.vbox7.com/play:3831e591

mhihi mhihi :да:

Потребителски аватар
StS
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пет 24 апр 2009 19:37

Виж колега, не е нужно да му се режат ръцете! простичко е - закарваш го някаде кадето няма да го открият никога,и шапка на тояга, върви после доказвай.. death death death Ако му одрежеш ръцете остава в тежест на нас/държавата. Така че death . От какъв зор ти ще събираш 10 год за кола, за която ще се грижиш и подържаш, плащаш данъци и т.н и идва неква дрога ти открадне/изкърти колата ?

ПП В нашата държава те пускат за убийство по особено жесток начин слещу 500лв - справка убиците на Балтов... Какво остава за човек с присъди, самозащита и т.н death

mirro_21
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mirro_21 » Съб 25 апр 2009 15:07

колеги и аз да се оплача.онзи ден(на разпети петък-БОЖИИ ПРАЗНИК мани другото)ми свиха емблемата на полото.са зеии 1 ООгромна дупка на решетката.мисля да сложа неква за 5 лв там,та да не ме е яд после и да напиша на решетката под емблемата с маркер:"че стреям"-мн баято и на това се надявам да ги стресне!има 2 начина-да я залепя за решетката с Ц200,но така ме е страх,че ще ми счупат и решетката,а другия е да си жземя решетка без емблема,но мен си ме кефи красотата и чара на знака"W"и си искам емблема.та кво бихте ме посаветвали вие?идеики?

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Вто 28 апр 2009 21:53

Едно приятелче си палеше Пежото 306 с код - не знам колко е ефикасно но...

А наскоро на чичо ми Голф 2-ката през една тиха и спокойна нощ някой решил,че боклуци трябва да краде :? Отворили я (с шперц предполагам,вратата даже не беше одраскана) и свили 2 флашки по 2 ГБ,една палка от тия като на куките и още някви дреболии ...Та за какво им са ..Явно го правят заради спорта :? :x .,.
Баща ми си взе едно Митсубиши Паджеро с десен волан и същата вечер чичката го пита " Тая вечер джипката къде ще стой" ? Баща ми : " Пред блока бе как къде?" чичката : "Ама да не го откраднат " .. "Абе кой ти краде в днешно време коли с десен волан?" :mrgreen:

Потребителски аватар
StS
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Сря 29 апр 2009 8:27

viewtopic.php?f=60&t=142382

Поради тази тема, Ви препоръчвам когато гръмнете някое копеле/полицай/наркоман - да не викате "полиция" ами просто да го закопаете тихомълком...колкото и брутално да Ви звучи ! Сами виждате...

Потребителски аватар
ch2mod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ch2mod » Сря 29 апр 2009 13:27

спасението е да го хванеш на място :076:
от там на парчета в печката и
зъбите на ситно в мозайката
:censored: на гадните типчета
да им изсъхнат ръцете

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 29 апр 2009 17:13

спасението е да го хванеш на място
от там на парчета в печката и

да изчезне като евреин от нацистки лагер - като дим. mhihi

Потребителски аватар
Lorisss
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот Lorisss » Пет 01 май 2009 23:40

тръба написа:http://antonia.del.bg/wp-content/pixx/auto.swf
mhihi
Кофтито на този метод е че после много се чисти

Потребителски аватар
BoBsan69
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BoBsan69 » Съб 02 май 2009 3:13

mirro_21 написа:колеги и аз да се оплача.онзи ден(на разпети петък-БОЖИИ ПРАЗНИК мани другото)ми свиха емблемата на полото...

Има такива келешчета, които крадат тасове, емблеми, и т.н, за да си имат по-голяма "колекцийка" ....

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex_zazy » Съб 02 май 2009 13:13

BoBsan69 написа:
mirro_21 написа:колеги и аз да се оплача.онзи ден(на разпети петък-БОЖИИ ПРАЗНИК мани другото)ми свиха емблемата на полото...

Има такива келешчета, които крадат тасове, емблеми, и т.н, за да си имат по-голяма "колекцийка" ....

И мен ме сполетяха същите келешчета. Струва ми се, че ще се наложи да си загрозя колата с шини и види на всякъде по много. За сега имам 100 по праговете лаисните и веждите, но явно не помагат.
viewtopic.php?f=60&t=142847

Потребителски аватар
Cypariss
Автомобил: VW GOLF II
Двигател: GU

Мнениеот Cypariss » Нед 03 май 2009 15:04

Така прочетох тук доста от нещата... не всичко, но ми хрумна една мн яка идея... та говорите нещо за запалване на колата и крадене... еми идеята е следната, зимате 2 3мм плексиглас изрязвате го с големината на таблото за бушоните залепвате за него бушоните в определената подредба(както са на колата ви) след това го поставяте с бушоните и вечер като си оставяте колата на паркинга махате цялото парче плексиглас барабар с бушоните (пък нека се мъчат да палят колата!!!) Така ако се питате после как ще си сменя бушон?.. ми то лепиш пластмаса за пластмаса почти.. пък и няма да слагате 100 тона лепило :D

Върни се в “Направи си сам!”