StS написа:velkos написа:
Хм...един ГСМ модул в гаража и в колата.. Влиза тоя в гаража а отвънка го чакам аз с ловната и магнума вътре, какво правим ? Като го закопая в Люрин планина мислиш някой ще го търси? А дали си струва да попадне на някой много луд,/аз не съм ама мой съсед

/ Този човек ако му пипнеш колата и гаража е равносилно на смърт. Та боклуците който крадат има ли смисъл да да умрът за едно СД ? Този човечец е много луд, тоци, камери, ДЖС модули и др.. Веднъж го питах що не си сложи и СОТ и т.н.. ? Каза че не му трябват куките...
Сами си правете изводите..

Подкрепям лудият колега, фана ли такъв в имота ми е равносилно на смърт - обивам го па после ще го мисля, най много да помисля каде точно да го закарам и

П. П. Законите трябва да се променят - пренапишат .
Време е законите за крадци да се променят, и хванати такива или да им се режат раце от закона или да се обиват от стопаните в чиито дом е влезнал иначе оправия няма въй колко мангаляк ще се изтреби малииииии.
Във колко села влизат крадци в дома ти и крадат наволя - стария човечец му зели кравите и реве кат малко дете и след една седмица инфаркт и нищо никой не им прави е как да не го думнеш такъв паразит а каде е правосъдието.
Па камоли един автомобил оставен сам на улицата.