PuShE_ написа:пак ги провери,имах същия проблем,четки на 1 седмица бяха по изтъркани от старите дето не съм ги сменял година и половина,а и нз преди това кога са били сменяни,а на всичкото отгоре се оказа че и бендикса беше за смяна и стартера правеше голяма консумация.на няколко пъти даже нямаше ток да отвори централното.явно бях сложил ментак,вече 4-5 месеца нямам проблеми нито с акумолатора нито с четките
Колега оказа се прав...Днеска тръгвам да паля и оп пак няма никой,до болка познато състояние.Първо спря да работи на газ ,след това огасна и я бутнах на бензин.Реших да замеря 9.45 някъде показа мултицета,след акто завъртях падна до 4.33

.Дадоха ми ток,но след като натиснах класона угасна

.Егати филма ,отидох при един майстор дето само с VW и Ауди се замимава,в Лозен се намира сервиза му.По едно време и на бензин едвам работеше на место,все едно работеше на 2 цилиндъра,яко тресеше .Като видя четките лошо му стана,а те на има няма месец,свали ги те едва се крепяха,даже в основата се бях разпаднали.Сложихме нови ,глъхненето на мотора и тресенето спряха,после замерихме показа 13.80 някъде,но ми каза да си сменя шайбата дето е за ремъка.След това стрелката за водата и за резервоара се оправиха и си отчитаха вярно.Кабела на клемата за + са се крепеше на 4 жички,оправих ме я и нея и засега няма никакви проблеми.Зарежда си както трябва,остава само тази шайба да сменя и се надявам този кошмар да спре