контактен ключ от МК2 на МК3
Re: контактен ключ от МК2 на МК3
ако е само патрона -става.ако сменяш и алуминиевото тяло може да не стане.разликата е в разположението на трите болта,които държат ключовете за чистачки и мигачи.мисля че след 90-та година са еднакви
извинявам се че пиша в темата на колегата,но от вчера имам проблем с въпросния контактен ключ.та като вкарам ключа стига до едно положение и неще да се завърти до там че да дам на контакт(нещо механично е)и взех нов от приятел да го сменя но неможах да разбера как се маха самия патрон???? така като гледам трябва да се свали патрона за да се махне после пластмасовата част която е отзадната страна т.е. превключватела към който се закачат захранващите кабели за запалването. 
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
сваля се волана,пластмасите,откачат се буксите с кабелите,свалят се лостчетата,вади се втулката на която е монтиран волана,поднея има една пружина,внимаваш да не те прасне в лицето, и после се вади алуминиевото тяло на което е монтиран конкактния ключ-той е хванат с едно малко болтче
най големия проблем е с ваденето на втулката-трябва си скоба
moimoimoi написа:сваля се волана,пластмасите,откачат се буксите с кабелите,свалят се лостчетата,вади се втулката на която е монтиран волана,поднея има една пружина,внимаваш да не те прасне в лицето, и после се вади алуминиевото тяло на което е монтиран конкактния ключ-той е хванат с едно малко болтче
с малкото болтче е хванат само клемореда.а за да избиеш патрона се ходи на ключар.трябва да се дупчи на определено място,за да се избие.или търсиш дупчено тяло за да видиш къде е пробито и с дрелката на същото място на твоя патрон.из форума не съм срещал снимка с мястото за пробиване/е,не съм и търсил/.
Ако някой иска да отарве някой лев да ме намери в скайп ще му дам снимки каде точно са дупчи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”