Изключително съм изненадан от продължителното и съществуване

Дали това е крачка в правилната посока?
Дано

ПП
Гого не си съвсем прав, ама карай.

Tomcat написа:как да запазите потребителите ли питате?
просто е, спрете да се бъркате модераторски навсякъде, оствете хората да общуват свободно. чистете само откровената простотия
group® написа: Неее, за някои друго е важно...
...да критукаваме...
...да сме против всичко и всички...
...да се прави революция...
...да се прогнозира края на света (в случа форум)...
...да се покажем колко сме велики и как всичко ново и различно от нашето - не струва...
...да дебнем всяка възможност за конфликт...
... и т.н., и т.н. ...
groznika написа:Дали това е крачка в правилната посока?
group® написа:Радо, прости ми, но не съм съгласен и с теб. За повечето напуснали читави хора са виновни пишман потребители и философи, а не екипа на форума.
Tomcat написа:как да запазите потребителите ли питате?
просто е, спрете да се бъркате модераторски навсякъде, оствете хората да общуват свободно. чистете само откровената простотия
groznika написа:Някой може ли да сподели идеята от която изходихте за да се раздели на три раздела и какви са очакванията от тази процедура защото наистина ми е непонятно?
ChimeyJimmey написа:От седмица следя подобните на тази теми, в които народът се вайка...
Аз не се оплаквам от нищо!
Все ми е удобно.
На онези, които си броят кликовете (може би от притеснение за бутончетата на мишлетата си или тендовагинита), бих препоръчал всеки път като влязат във форума, да използват тази функция.
Толкоз!
group® написа:groznika написа:Някой може ли да сподели идеята от която изходихте за да се раздели на три раздела и какви са очакванията от тази процедура защото наистина ми е непонятно?
Причините са много. Ето основнавни:
Активните теми в предишния ОФФ бяха много. Това е автофорум и темите с автомобилна тематика са някак по-желани и на място. Много хора искат да четат такива, а се налага да ги търсиш и отсяваш. Сега можеш да влезнеш в съответния ОФФ и да четеш само за това, което те интересува, а не за охлюви, пъпки и т.н.
Все пак, ако искаш да видиш всичко - разглеждаш и трите ОФФ-а.
Да наистина кликовете са повече, но няма друг начин*.
Някой по-горе спомена, че това е тенденцията в интернет пространството - от общото се вървиш към частното. Това е начина за справяне с многото ненужна информация. И на компютрите ни си има основни папки, после по-разбити и т.н.
Сега знам, че ще тръгнеш ти или някой друг да оспорва подредбата и доводите, но сами разбирате, че няма да се промени, защото някои трудно се адаптират. Ако след половин или една година, има още недоволни и те са значителна част, е логично да се преразгледа решението.
Но тука за 2 дни да се дават прогнози и мнения, че форума умира и т.н. е смешно и несериозно![]()
Някои хора се държат все едно всичките проблеми в живота им, се дължат на разделението на ОФФ![]()
Айде стегнете се!
*Погледнете на повечето кликове, като добър начин да се помогне! Повече кликове - повече пари от реклама. И понеже всички модове, админи и членове вече караме Туарези - парите отиват за благотворителност и проекти сързани с марката и идеята на форум и клуб![]()
![]()
Искам да е ясно, че никой не е изхождал от тази гледна точка при разделението! Просто давам пример, как може да се приемат по-леко повечето кликвания, които важат за всички, включително и за мод/админ тийм![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта