Шел ли, какво ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
момчета, газта в бутилката е в газообразно състояние, а водата в течно. ако някой успее да ми смеси дезодорат с вода го признах
. не претендирам за супер познания по химия, но това го знам. може да ти е замръзнал изпарителя, като се пали на газ зимата не се държат високи обороти докато не отлепи малко температурата, защото за високи обороти е нужна повече газ, т.е. по-интензивно охлаждане на изпарителя и той замръзва.

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Хайде сега поне в бутилката газта си я бая в течно състояние
ПО интересно е как водата може да се смеси с газта в течно с/е и да напусне бутилката после да се изпари в изпарителя и да постъпи към цилиндрите

ПО интересно е как водата може да се смеси с газта в течно с/е и да напусне бутилката после да се изпари в изпарителя и да постъпи към цилиндрите

Последна промяна от L&R на Сря 15 мар 2006 10:33, променено общо 1 път.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не не е студена.. адвокате ти кога бърка..
Става студена, защото се получава внезапно разширяване на газта при излизане от бутилката...
и това е от физиката...
Та казваш кое до тук пречи на водата.. в газта?
Мисля че трябва да прочетеш малко пак учебника по физика, и да разбереш "Що е флуид" и после да си отговориш какво е водата и газта
Става студена, защото се получава внезапно разширяване на газта при излизане от бутилката...
и това е от физиката...
Та казваш кое до тук пречи на водата.. в газта?
Мисля че трябва да прочетеш малко пак учебника по физика, и да разбереш "Що е флуид" и после да си отговориш какво е водата и газта
Върни се в “ОФФ-Топик - други”