Добре де.. пак за крадците

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Re: Добре де.. пак за крадците

Мнениеот lyubobg » Чет 07 май 2009 22:46

KingoftheROAD написа:И така, по твоя начин докъде ще я докараме? Всички почваме да учим и да не ни мързи. и после? :talk:

После ще започнем да мислим за по висши работи, а не за ежедневни и смотани проблеми.
Ще се развием, като раса и извънземните няма да ни се смеят колко сме примитивни mhihi

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 07 май 2009 23:41

Ше се смеят ама ше ги дадем на комисията за защита от дискриминация mhihi
Сега сериозно.
Всеки от посочените случаи е кажи-речи типичен наркомански набег,осъществим в рамките на 1 минута максимум.
Шансът човек да попадне на такова действие в рамките на един квартал е ъъъъъъ...микроскопичен.
И най-вече - какво-ще ги отупваме с бухалки със стикер "vwclub.org"на тях за да схванат идеята или как... :wink:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Пет 08 май 2009 16:41

По празниците бях в Асеновград, пристигнахме вечерта, спахме, слизам сутринта, отварям колата да търся нещо и един от съседите на първия етаж се облещил на терасата и ми вика: Абе пич, как не са ти земали фотоапарата тази нощ, късметлия си. Гледам аз, на задната седалка верно се търкаля фотоапарата. Кога поогледах, тя и камерата( Sony HDR SR11E) тя пък на пода на пасажерската седалка отпред, жената снимала нещо по пътя и я хвърлила там и там спала. Викам си, как съм щял да олекна, колко му е, тоя не е оттука, прас джама и гони вятъра после. Каско има, ама знам ли. Тука в Попово и лаптопа си забравям най-редовно и никой нищо не пипа. Да не казвам голяма дума, но кражбите на коли или посегателствата срещу коли изобщо се броят на пръстите на едната ръка, даже аз не се сещам в момента за някой такъв случай. Мойта лично спи отзад зад блока и нямам пряка видимост към нея, ако стане нещо, незнам, засега спя спокойно.

Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Мнениеот palikari » Нед 10 май 2009 10:00

ALESYZ написа:По празниците бях в Асеновград, пристигнахме вечерта, спахме, слизам сутринта, отварям колата да търся нещо и един от съседите на първия етаж се облещил на терасата и ми вика: Абе пич, как не са ти земали фотоапарата тази нощ, късметлия си. Гледам аз, на задната седалка верно се търкаля фотоапарата. Кога поогледах, тя и камерата( Sony HDR SR11E) тя пък на пода на пасажерската седалка отпред, жената снимала нещо по пътя и я хвърлила там и там спала. Викам си, как съм щял да олекна, колко му е, тоя не е оттука, прас джама и гони вятъра после. Каско има, ама знам ли. Тука в Попово и лаптопа си забравям най-редовно и никой нищо не пипа. Да не казвам голяма дума, но кражбите на коли или посегателствата срещу коли изобщо се броят на пръстите на едната ръка, даже аз не се сещам в момента за някой такъв случай. Мойта лично спи отзад зад блока и нямам пряка видимост към нея, ако стане нещо, незнам, засега спя спокойно.

пропуснал си да напишеш марката,модела,серийните номера и година на производство на фотоапарата и лаптопа.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 10 май 2009 21:30

Саморазправа, ударни отдряди, спам ... :не:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”