ALESYZ написа:По празниците бях в Асеновград, пристигнахме вечерта, спахме, слизам сутринта, отварям колата да търся нещо и един от съседите на първия етаж се облещил на терасата и ми вика: Абе пич, как не са ти земали фотоапарата тази нощ, късметлия си. Гледам аз, на задната седалка верно се търкаля фотоапарата. Кога поогледах, тя и камерата( Sony HDR SR11E) тя пък на пода на пасажерската седалка отпред, жената снимала нещо по пътя и я хвърлила там и там спала. Викам си, как съм щял да олекна, колко му е, тоя не е оттука, прас джама и гони вятъра после. Каско има, ама знам ли. Тука в Попово и лаптопа си забравям най-редовно и никой нищо не пипа. Да не казвам голяма дума, но кражбите на коли или посегателствата срещу коли изобщо се броят на пръстите на едната ръка, даже аз не се сещам в момента за някой такъв случай. Мойта лично спи отзад зад блока и нямам пряка видимост към нея, ако стане нещо, незнам, засега спя спокойно.
пропуснал си да напишеш марката,модела,серийните номера и година на производство на фотоапарата и лаптопа.