Проект (освежаване) "Bad Luck" - Голф 3 (бял)

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
White Arrow
Автомобил:
Двигател:

Проект (освежаване) "Bad Luck" - Голф 3 (бял)

Мнениеот White Arrow » Пет 08 май 2009 14:45

Здравейте колеги мисля, че най-накрая дойде време и аз малко да се похваля с любимата играчка! Точно се бях зачудил дали не ми е време да минавам вече на Голф 4 все пак 6-та година я карам тройката :screwy и ето ти беля... :banghead: Както си стоя най-спокойно на светофара в средна лента и то пета или шеста кола и един чичка заедно с лелката си направо без никакъв спирачен път точно в мене отзад тресна ме и аз докато се усетя и този пред мен го отнесе :horror: Много кофти се получи без вина ударен и отзад и отпред :bishop Както и да е дойдоха ченгетата (след 1 час) ала бала казаха си глупостите, но аз добре че си имам каско :bowdown и така по неволя ми се наложи да решавам какво да правя :screwy мислих, мислих и реших да я оправям, но с малко добавени средства от моя страна и малко подобрен външен вид. Да оправя ръждичките по петата врата разбира се :cry: и още тук там дразнещи окото и така се роди моят Проект "Bad luck" Разрових се във форума поразгледах и го измислих ще прикача малко снимки и се надявам да ви хареса резултата, защото аз съм доволен :banana а и забравих да кажа сега колата си я оставям а после направо друга ще взема :lol: и да благодаря на колегите от форума за идеите а така също и за помоща с намирането на фаровете и решетката. Ето и снимките: Тук точно я бях оправил малко Изображение после дойде и това Изображение Това е колата на колегата от форума, която използвах за идея Изображение и се почна Изображение Изображение Изображение Изображение тук изглежда доста зле нали Изображение , но от тук нататък резултата е видим: Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Това е всичко от мен за сега останаха само праговете, но нямах търпение и за това :Mr Green Fun надявам се да ви е харесал моят проект :да:

Последна промяна от White Arrow на Пет 08 май 2009 15:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Re: Проект "Bad Luck" - Голф 3 (бял)

Мнениеот Pironski » Пет 08 май 2009 14:58

Евала за постигнатото,ама все пак много начестяха такива "проекти"
сменяш маска,фарове,запълваш бронията и вече имаш проект мисля,че трябва да се стараем на много повече,а според мен това си е "освежаване" :)

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Re: Проект (освежаване) "Bad Luck" - Голф 3 (бял)

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пет 08 май 2009 15:28

Добре се е получило колега, наистина добре.
Фарчетата от кой ги взе от форума - ксенон има ли на тях или не.
Не ги слушай другите колеги какво е проект и какво не - не всеки има възможност да отдели 5000лв+, за да направи нещо напълно.
Но наистина няма да е зле да приложиш и повече снимков материал, да опишеш от къде взе частите, и снимки от процеса на работа, но занапред ще си знаеш. Сподели и какви пари ти излезе.
Нека някой да ми обясни смисалът на думата - проект, щото съм тъп.
Поздрави.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 08 май 2009 15:39

добре се е получило ако може малко повече инфо за процеса а за тва нападане кое е проект и кое освежаване да не ти дреме и аз имах тема и я махнах щото има тука разни дето си търкат езиците-проект е щото се развива а освежаване е като си намажеш бронята с гъбичка :lol: става мн добре само не ги слушай кво ти дрънкат и продължавай да действаш

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пет 08 май 2009 16:31

Само немога да разбера защо тълковате менението ми като "нападка" и т.н???
Адаш чети повече и ще се научиш какво значи проект!

Потребителски аватар
White Arrow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот White Arrow » Пет 08 май 2009 16:56

Здравейте отново! Значи за решетката и фаровете се свързах с колегата от форума на този линк : viewtopic.php?f=48&t=111729&hilit=%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5+%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84 фаровете са с кружки цокъл (Н1)в комплекта и за сега нямам ксенон. Макар, че на фаровете пише по необяснима за мен причина, че не се препоръчва ксенон колегата каза,че им е слагал и няма проблеми. Само да кажа, че разликата с тези фарове е огромна дори и без ксенон на късите имат лупа и осветяването е много добро, правят ясно изразена черта и насочват светлината само към пътя пред теб и НИЩО към насрещните коли, както правят някой колеги сложили ксенон на ОБИКНОВЕННИ (без лупи) фарове. Всеки който си има малка представа от фарове знае, че на фар без лупа ксенон е безмислено да се слага освен ако не искаш да заслепяваш другите и да те сърби после "седалката" :beat_butt2 Сори за отклонението, а цените на частите ги има там хубавото беше, че и той е от Пловдив и лесно се свързахме много съм доволен направи ми отстъпка, а дори ми донесе частите на крака между другото с каква Октавия дойде много ми хареса, а има и Тойота RAV4 и тройка кабрио абе маниак като повечето от нас :applause: За цялостно боядисване се изръсих 700 лв.; смяна на металните прагове (моите бяха почнали да ръждясват) още 80 лв.; релета+кабели на фаровете 20 лв.; запълване на бронята 30 лв. и спестяваш главоболия да не ти крадат халогените и блендите, а мигача излезе във фара :applause: ; нова броня+основа 70+70 лв. моята беше счупена и остана при застрахователите ; махане и слагане на задно стъкло заради ръждите под него ги спазарих с бояджията да си вика човек и ми ги включи в цената (700 лв) остава да сложа обратно праговете които се виждат на първата снимка, че не ми остана време по празниците и пак ще кача някоя снимчица! Поздрави и ако имате въпроси ще се радвам да отговоря ако мога :да: Относно колегата няма проблеми нали сме във форума да си помагаме не да си пречим и кой как го нарича "проект" "освежаване" няма никакво значение :beer

diavolovam
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот diavolovam » Пет 08 май 2009 18:26

А защо не боядисаш всичко в бяло ( лайсни, нож-а, горната част на бронята...)?

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пет 08 май 2009 20:24

Браво :) знаеш ли от кога чакам тема от теб :Mr Green Fun :wink: :D :D :D Поздравления за това , което си направил , слагай ксенон и да не ти пука . Бях с крушки с лупа и сега съм с ксенон с лупа.... няма място за сравнение :wink: Не мога да си кривя душата , колата ти изглежда по-добре от мойта . Колегата над мен е прав , че няма да е лошо или да се боядисат всички елементи бяло или да се махнат (лайстни , канали на броня, дръжки) . И да те запитам тук на Елена мислиш ли да идваш да си направим една "бяла" фотосесия + веско ТДИ :beer :wink: Поздрави

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Пет 08 май 2009 20:26

много добре е станало. :bowdown

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пет 08 май 2009 20:26

Привет. Първа за адаша - чета доста а и се занимавам с проекти, но свързани със строителството и знам какво значи.
Цялостното боядисване ти е излезнало 700лв - това всичко цялата кола така ли. Много евтино ми се вижда.
Боядисването в камера ли беше или не.
В тази цена не е включен бедлуука, нали.
Поздрави.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 08 май 2009 20:29

колега ако питаш мене недей маха черните лайсни защото ако всичко остане в бяло според мене лично ще почне да простеее трябва да има нещо което да контрастира на бялата боя

Потребителски аватар
White Arrow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот White Arrow » Пет 08 май 2009 21:14

Благодаря на всички за похвалите та нали за това сме тук във форума да споделим и да се похвалим :banana та да я карам подред де първо на Exell за ксенона съм го намислил, но няма да е веднага, а за Елена ми се иска, но незнам кога е точно и как ще съм с времето :да: и да питам сега аз за така модерния напоследък сгъваем ключ от къде и какви пари ти излезна? За боята ми излезна толкова защото е боядисвана тип "такси" само външно нямаше нужда от повече иначе е в камера с лаково покритие лъщарка :Mr Green Fun , а за боядисването на брони и др. и аз го обмислях, но реших, че така повече ми харесва запазва се както каза колегата контраста иначе наистина почва да се губи лично мое мнение де доста си поиграх с някой програми на компа докато реша. Благодаря още веднъж на всички и поздрави :beer

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Съб 09 май 2009 10:02

Ключа с настройка на алармата , направа на перото и самият ключ около 35 лв :wink:

viewtopic.php?f=11&t=35735&start=210

Потребителски аватар
DJU
Автомобил: GOLF MKIII
Двигател: PB 1992

Мнениеот DJU » Съб 09 май 2009 17:10

браво колега продължавай на преде само така :да: :да: :да: :да:

Потребителски аватар
shveda_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shveda_ » Нед 10 май 2009 8:27

Колата е станала много добре :да:
само имам една забележка.махни този сенник от предното стъкло и по добре си сложи там стикер на клуба :wink:

Върни се в “Оптичен тунинг”