Здравейте колеги мисля, че най-накрая дойде време и аз малко да се похваля с любимата играчка! Точно се бях зачудил дали не ми е време да минавам вече на Голф 4 все пак 6-та година я карам тройката и ето ти беля... Както си стоя най-спокойно на светофара в средна лента и то пета или шеста кола и един чичка заедно с лелката си направо без никакъв спирачен път точно в мене отзад тресна ме и аз докато се усетя и този пред мен го отнесе Много кофти се получи без вина ударен и отзад и отпред Както и да е дойдоха ченгетата (след 1 час) ала бала казаха си глупостите, но аз добре че си имам каско и така по неволя ми се наложи да решавам какво да правя мислих, мислих и реших да я оправям, но с малко добавени средства от моя страна и малко подобрен външен вид. Да оправя ръждичките по петата врата разбира се и още тук там дразнещи окото и така се роди моят Проект "Bad luck" Разрових се във форума поразгледах и го измислих ще прикача малко снимки и се надявам да ви хареса резултата, защото аз съм доволен а и забравих да кажа сега колата си я оставям а после направо друга ще взема и да благодаря на колегите от форума за идеите а така също и за помоща с намирането на фаровете и решетката. Ето и снимките: Тук точно я бях оправил малко после дойде и това Това е колата на колегата от форума, която използвах за идея и се почна тук изглежда доста зле нали , но от тук нататък резултата е видим: Това е всичко от мен за сега останаха само праговете, но нямах търпение и за това надявам се да ви е харесал моят проект
Последна промяна от White Arrow на Пет 08 май 2009 15:18, променено общо 1 път.
Евала за постигнатото,ама все пак много начестяха такива "проекти" сменяш маска,фарове,запълваш бронията и вече имаш проект мисля,че трябва да се стараем на много повече,а според мен това си е "освежаване"
Добре се е получило колега, наистина добре. Фарчетата от кой ги взе от форума - ксенон има ли на тях или не. Не ги слушай другите колеги какво е проект и какво не - не всеки има възможност да отдели 5000лв+, за да направи нещо напълно. Но наистина няма да е зле да приложиш и повече снимков материал, да опишеш от къде взе частите, и снимки от процеса на работа, но занапред ще си знаеш. Сподели и какви пари ти излезе. Нека някой да ми обясни смисалът на думата - проект, щото съм тъп. Поздрави.
добре се е получило ако може малко повече инфо за процеса а за тва нападане кое е проект и кое освежаване да не ти дреме и аз имах тема и я махнах щото има тука разни дето си търкат езиците-проект е щото се развива а освежаване е като си намажеш бронята с гъбичка става мн добре само не ги слушай кво ти дрънкат и продължавай да действаш
Здравейте отново! Значи за решетката и фаровете се свързах с колегата от форума на този линк : viewtopic.php?f=48&t=111729&hilit=%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5+%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84 фаровете са с кружки цокъл (Н1)в комплекта и за сега нямам ксенон. Макар, че на фаровете пише по необяснима за мен причина, че не се препоръчва ксенон колегата каза,че им е слагал и няма проблеми. Само да кажа, че разликата с тези фарове е огромна дори и без ксенон на късите имат лупа и осветяването е много добро, правят ясно изразена черта и насочват светлината само към пътя пред теб и НИЩО към насрещните коли, както правят някой колеги сложили ксенон на ОБИКНОВЕННИ (без лупи) фарове. Всеки който си има малка представа от фарове знае, че на фар без лупа ксенон е безмислено да се слага освен ако не искаш да заслепяваш другите и да те сърби после "седалката" Сори за отклонението, а цените на частите ги има там хубавото беше, че и той е от Пловдив и лесно се свързахме много съм доволен направи ми отстъпка, а дори ми донесе частите на крака между другото с каква Октавия дойде много ми хареса, а има и Тойота RAV4 и тройка кабрио абе маниак като повечето от нас За цялостно боядисване се изръсих 700 лв.; смяна на металните прагове (моите бяха почнали да ръждясват) още 80 лв.; релета+кабели на фаровете 20 лв.; запълване на бронята 30 лв. и спестяваш главоболия да не ти крадат халогените и блендите, а мигача излезе във фара ; нова броня+основа 70+70 лв. моята беше счупена и остана при застрахователите ; махане и слагане на задно стъкло заради ръждите под него ги спазарих с бояджията да си вика човек и ми ги включи в цената (700 лв) остава да сложа обратно праговете които се виждат на първата снимка, че не ми остана време по празниците и пак ще кача някоя снимчица! Поздрави и ако имате въпроси ще се радвам да отговоря ако мога Относно колегата няма проблеми нали сме във форума да си помагаме не да си пречим и кой как го нарича "проект" "освежаване" няма никакво значение
Браво знаеш ли от кога чакам тема от теб Поздравления за това , което си направил , слагай ксенон и да не ти пука . Бях с крушки с лупа и сега съм с ксенон с лупа.... няма място за сравнение Не мога да си кривя душата , колата ти изглежда по-добре от мойта . Колегата над мен е прав , че няма да е лошо или да се боядисат всички елементи бяло или да се махнат (лайстни , канали на броня, дръжки) . И да те запитам тук на Елена мислиш ли да идваш да си направим една "бяла" фотосесия + веско ТДИ Поздрави
Привет. Първа за адаша - чета доста а и се занимавам с проекти, но свързани със строителството и знам какво значи. Цялостното боядисване ти е излезнало 700лв - това всичко цялата кола така ли. Много евтино ми се вижда. Боядисването в камера ли беше или не. В тази цена не е включен бедлуука, нали. Поздрави.
колега ако питаш мене недей маха черните лайсни защото ако всичко остане в бяло според мене лично ще почне да простеее трябва да има нещо което да контрастира на бялата боя
Благодаря на всички за похвалите та нали за това сме тук във форума да споделим и да се похвалим та да я карам подред де първо на Exell за ксенона съм го намислил, но няма да е веднага, а за Елена ми се иска, но незнам кога е точно и как ще съм с времето и да питам сега аз за така модерния напоследък сгъваем ключ от къде и какви пари ти излезна? За боята ми излезна толкова защото е боядисвана тип "такси" само външно нямаше нужда от повече иначе е в камера с лаково покритие лъщарка , а за боядисването на брони и др. и аз го обмислях, но реших, че така повече ми харесва запазва се както каза колегата контраста иначе наистина почва да се губи лично мое мнение де доста си поиграх с някой програми на компа докато реша. Благодаря още веднъж на всички и поздрави