ЗАБРАНЯВАТ ТУНИНГА СЪС ЗАКОН!!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 15 мар 2006 22:04

е това е пълна простотия,аз ако продължат да измислят какви ли не глупости по отношение на шофиорите смятам да емигрирам и смятам че не само аз щего направя а и много други млади хора.защото така или иначе работа в бг няма дасе намира лесно.а що се отнася до тунинга някой смотльо е бутнал някой лев задасе приеме зада може да просперира бъдещия му бизнес и се ловя на бас че е депутат

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 15 мар 2006 22:08

Аз така и не можах да разбера какъв е критерия за тунинг за да го ограничават...поредните глупости :wink:

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Чет 16 мар 2006 0:30

Ей хора радвайте се бе, ми тя Държавата ни се оправила бре, щом до тунинга опряха да оправят, смятайте, че всичко останало е COOL! :lol:

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Чет 16 мар 2006 1:24

аа да го :blow job ще си правя каквото искам,не те ми дават парите а аз :evil:

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Чет 16 мар 2006 8:05

Аз имам предложение към те тъпаци , защо си губят времето , да вземат да върнат пак руските возила и на всеки ще му мине мерака за тунинг.
Ес изключение на Пернишките майстори :D :D :D

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Чет 16 мар 2006 8:11

Хора защо сега ги изопачавате нещата.Никой не е забранил тунинга, а искат да забранят самоделния тунинг който в по голямата част от случайте наистина е опасен за движението. Виждал съм много готини и изчистени коли и много им съм се кефил, ама има и един охлюв тука дето е накичил една 3-ка и прилича на сергия за брамбъзлъци.Е те тоя ми идва да ида и да го заплюя в очите че разваля готината кола. И освен всичките брамъзлъци отвън е хакнал и една голяма плюшена играчка на тигър отзад на корат.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 16 мар 2006 14:55

varkulaka написа:Аз имам предложение към те тъпаци , защо си губят времето , да вземат да върнат пак руските возила и на всеки ще му мине мерака за тунинг.
Ес изключение на Пернишките майстори :D :D :D

Не знам дали би говорил така ако бе видял това което видях аз днес. Това просто не може да се опише, глътнах си езика просто. Толкова се развълнувах че не се сетих да снимам машината на времето за да ви я покажа. Значи става дума за една бежова лада, която според мене е направена за гавра, със едни метални прагове със таксиджииски лепенки по тях, със ебем ти крило отзад и по джама, със сумаити антени и със 1 лята джанта (имах чувството че всеички гуми са с различен размер, със сумаити лепенки отсад и със ролбари отпред и емблема на мерцедес, и (извинявам се но още се вълнувам) Със моля обърнете внимание
:!: :!: :!: кутия за хляб залепена за предния капак , със едни ламаринки изрязани, приликата със бързи и яростни бе удивителна, все едно онзи форд се беше преродил във таз лада, специално погледнах и установих че това деиствително е кутия за хляб, ужассссс

Е това трябва да се забрани не със закон ами не знам със какво:)
Такаче колега и руските машини са много податливи на тунинг

П.П. забравих да спомена че това го видях пред УАСГ и гордият собственик на съответната машина мина съвсем бавно със отворени прозорци и надута музика и биваше форсирана, след което паркира гордо и остави музиката да свири

Shadow_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shadow_GL » Чет 16 мар 2006 15:02

Аз само не разбрах, под ударите на закона ще попадат ли лепенките "TURBO", сините пръскалки и разни други шукарии дето дигат едно 20-30 коня.

Сори за spam ма не се сдържах!

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 16 мар 2006 16:15

Shadow_GL написа:Аз само не разбрах, под ударите на закона ще попадат ли лепенките "TURBO", сините пръскалки и разни други шукарии дето дигат едно 20-30 коня.

Сори за spam ма не се сдържах!

По-скоро пейките за влюбени с които хората си кичат багажниците :wink:
П.П.Веднъж ме спряка едни с Астра и сини буркани, искаха да спрат кочинката от движение :evil: Единия стои отвън а другия вътре и се води диалог от сорта:
- Я гледай, тоя има два ауспуха, това не е оригинално!
- Да бе, виж как стърчат нагоре, не е фабрично със сигурност!
Не мога да пресъздам с точност интелигентния им диалог :(
Проблема беше в това, че тръбата се беше откачила малко след колектора и изгорелите газове не минаваха през гърнетата, но те дори не разбраха.Затова пък аз почнах да се заяждам с тях и те ме пуснаха :wink:

Последна промяна от NovobranecGT на Чет 16 мар 2006 16:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Чет 16 мар 2006 16:17

NovobranecGT написа:По-скоро пейките за влюбени с които хората си кичат багажниците :wink:

Оооо дааааа! Тях най-вече :bowdown

Потребителски аватар
TanyaX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TanyaX » Чет 16 мар 2006 16:46

Вече се чудят каква глупост да измислят :woooow: като че ли вси4ко друго ни е наред :!: :No

Потребителски аватар
valeri dimov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

хм

Мнениеот valeri dimov » Чет 16 мар 2006 17:01

момчета мисля че трябва разум за тунинга,немое на кои какво му хрумне,това слага на тая кола,и тя заприличва на стрелбище от тези циганските по сборове и панайри :iak-ta-iak

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Чет 16 мар 2006 17:03

Пълна простотия :evil:
Но според мен това няма как да стане :screwy
Не мога да разбера защо се занимават с Тунинг, като има мнооооооогоооо други неща за оправяне и проблеми за решаване :No :confused Идиоти!!!!!!

Потребителски аватар
Lady_DIABLO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lady_DIABLO » Чет 16 мар 2006 17:25

нямаме проблеми ние в нашата държата ...... :roll: сега като зарбаняват и тунинга ще се опраиме от всякъде... :roll:
направо нямам думи с какви неща се занимават хората,а колко по-сериозни има :roll:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 16 мар 2006 17:27

Щом ни приемат в ЕС значи всичко ни е наред :D Повтаряйте си го по няколко пъти на ден и може да вземете да си повярвате :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”