ЗАБРАНЯВАТ ТУНИНГА СЪС ЗАКОН!!!!
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
е това е пълна простотия,аз ако продължат да измислят какви ли не глупости по отношение на шофиорите смятам да емигрирам и смятам че не само аз щего направя а и много други млади хора.защото така или иначе работа в бг няма дасе намира лесно.а що се отнася до тунинга някой смотльо е бутнал някой лев задасе приеме зада може да просперира бъдещия му бизнес и се ловя на бас че е депутат
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хора защо сега ги изопачавате нещата.Никой не е забранил тунинга, а искат да забранят самоделния тунинг който в по голямата част от случайте наистина е опасен за движението. Виждал съм много готини и изчистени коли и много им съм се кефил, ама има и един охлюв тука дето е накичил една 3-ка и прилича на сергия за брамбъзлъци.Е те тоя ми идва да ида и да го заплюя в очите че разваля готината кола. И освен всичките брамъзлъци отвън е хакнал и една голяма плюшена играчка на тигър отзад на корат.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
varkulaka написа:Аз имам предложение към те тъпаци , защо си губят времето , да вземат да върнат пак руските возила и на всеки ще му мине мерака за тунинг.
Ес изключение на Пернишките майстори![]()
![]()
Не знам дали би говорил така ако бе видял това което видях аз днес. Това просто не може да се опише, глътнах си езика просто. Толкова се развълнувах че не се сетих да снимам машината на времето за да ви я покажа. Значи става дума за една бежова лада, която според мене е направена за гавра, със едни метални прагове със таксиджииски лепенки по тях, със ебем ти крило отзад и по джама, със сумаити антени и със 1 лята джанта (имах чувството че всеички гуми са с различен размер, със сумаити лепенки отсад и със ролбари отпред и емблема на мерцедес, и (извинявам се но още се вълнувам) Със моля обърнете внимание

Е това трябва да се забрани не със закон ами не знам със какво:)
Такаче колега и руските машини са много податливи на тунинг
П.П. забравих да спомена че това го видях пред УАСГ и гордият собственик на съответната машина мина съвсем бавно със отворени прозорци и надута музика и биваше форсирана, след което паркира гордо и остави музиката да свири
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Shadow_GL написа:Аз само не разбрах, под ударите на закона ще попадат ли лепенките "TURBO", сините пръскалки и разни други шукарии дето дигат едно 20-30 коня.
Сори зама не се сдържах!
По-скоро пейките за влюбени с които хората си кичат багажниците

П.П.Веднъж ме спряка едни с Астра и сини буркани, искаха да спрат кочинката от движение

- Я гледай, тоя има два ауспуха, това не е оригинално!
- Да бе, виж как стърчат нагоре, не е фабрично със сигурност!
Не мога да пресъздам с точност интелигентния им диалог

Проблема беше в това, че тръбата се беше откачила малко след колектора и изгорелите газове не минаваха през гърнетата, но те дори не разбраха.Затова пък аз почнах да се заяждам с тях и те ме пуснаха

Последна промяна от NovobranecGT на Чет 16 мар 2006 16:22, променено общо 1 път.
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хм
момчета мисля че трябва разум за тунинга,немое на кои какво му хрумне,това слага на тая кола,и тя заприличва на стрелбище от тези циганските по сборове и панайри 

- Lady_DIABLO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”