Силистра - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Re: Силистра - локални сбирки

Мнениеот GodLike » Пет 08 май 2009 12:08

Без мен. Във Варна съм.

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spasov_G » Пет 08 май 2009 19:37

GodLike написа:Без мен. Във Варна съм.

Ама на тебе скоро врем май :smackbum :smackbum :smackbum , че нещо ни бягаш по тъча и предния път не беше и сега ......Да дойда да те взема от Варна ..... :D :D :D

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spasov_G » Съб 09 май 2009 15:31

Поредната много добра среща в календара за VW Феновете се осъществи днес на 09 Май 2009год., направихме си една доста добра разходка из околоията на нашата местност като посетихме Природонаучния резерват " Сребърна " ...
За повече инфо за тези който искат да се запознаят по добре с местността ще ви дам няколко линка .....
:arrow: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 0%D1%82%29
:arrow: http://www.ecolab.bas.bg/Members/nevena ... ument_view
:arrow: http://bulgaria-tourism.bg/contents/view/84?lang
Събитието беше запечатано с фотоапаратите от мен (Spasov_G) и (Alfons_SS) ще ги постна в темата за снимки ....
Срещата продължи след като посетихме резервата се спуснахме към поречието на р.Дунав в посока село Ветрен, там с колегата (Alfons_SS) си претнахме една самостоятелна фотосесия на колите на брега на реката, по-изкаляхме си колите, някой побуксуваха в калта на излизане след сесията, но всичко беше в рамките на нормалното и настроението се запази на макс ....

Потребителски аватар
golf_0858
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_0858 » Нед 10 май 2009 1:19

да готино беше :D :D :D

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spasov_G » Нед 10 май 2009 19:28

Ето ви линковете към снимките и клипа от вчерашната среща .....viewtopic.php?f=4&t=110657&p=1745575#p1745575 Благодаря на всички уважили събитието, дано и при нас станат по чести събиранията ......

Потребителски аватар
image
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот image » Вто 12 май 2009 19:26

Мн добре се получи само който не дойде той пропусна! Евала на колегите за снимките и клипчетата. Очаквам нови събирания и да ставаме все повече!

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Съб 23 май 2009 21:29

Съграждани искате искате ли да си направим ето такива стикерчета и да си ги залепим на задното стъкло в някой долен ъгъл или на някое друго място(където пожелаете).Мисълта ми е тоя стикер да го имаме само тия, които сме радовни в тоя форум.Ето идеите ми за стикер:
Изображение

Изображение

Изображение
Какво ще кажете за идеята :?:

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spasov_G » Съб 23 май 2009 21:41

Пламене идеята ти не е лоша но това с знамето и инкрусрираната на него емблема на Фолксваген , RADO_GTI е направил същото знаме и като пусна тема за него отнесе доста критики за идеята си, че мисълта ми е ако правиш и искаш да постигнеш нещо направи го така , че знамето на България да е само загатнато в това стикерче, иначе идеята не е лоша ........ Приеми съвет Обърни внимание нашрифта с който е изписан надписа на стикерите на колите ни доста по различен е от този който си подбрал и Успех .... Прочети темата на Радо пак за знамето и ще видиш какво нещо критики се изсипаха отгоре му .....Дано ме разбереш за какво ти говоря ..

Потребителски аватар
Golf_Diesel_

Мнениеот Golf_Diesel_ » Съб 23 май 2009 22:21

Да знам я темата, но нали все пак това ще е стикерче със размери 15/15 (примерно), а не знаме.Ще го залепим на някое от съклата и така.А иначе за шрифта ще се опитам да го издокарам както трябва да е.Точно за това постнах тия знаменца, за да разбера какво да променя и да изкажете мнение. love.vw

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spasov_G » Съб 23 май 2009 22:46

Значи не , че искам да се налагам ама погледни моето лого и мисля , че ще откриеш правилния начин за самото стикерче знамето ще бъде само загатнато а отстрани ще е бял фон, и ако забелязваш около самата емблема има кант във сив цвят което според мен очертава още по добре самата емблема ........ И ако искаш да не е само така знамето а да продължава и извъ емблемата може да го направиш с постепенно изсветляване на трибагреника и надписите би трябвало да са на латиница само SILISTRA TEAM или нещо от сорта .....Трябва и да откриеш и точното обогатяване на цветовете на трибагреника в проценти , колко процента от един цвят , колко от друг и така дано си ме разбрал, за да стане нещо истинско ..... Във Google ще г намериш най-вероятно .....

Потребителски аватар
Golf_Diesel_

Мнениеот Golf_Diesel_ » Съб 23 май 2009 22:52

Значи викаш самата емблема в края си да има сив кант и знамето да се изсветлява постепенно.Ще видя сега на фотошопа какво ще ога да направя, но ако направя логото нещо като твоя аватар няма да има място за надпис според мене.

Потребителски аватар
I_v_o {^_^}
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот I_v_o {^_^} » Пон 25 май 2009 19:38

колеги някой навит ли е дасе саберем в Елена вси4ки са поканени стига да има желаещи скоро ще е таман организирваме кои ще дойдат със спане ще е само дасе уто4ним последно да ли ще е на Елена щото някой искат да се саберем в Лясковец

Потребителски аватар
Golf_Diesel_

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пон 25 май 2009 20:31

Аз няма да ходя

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spasov_G » Пон 25 май 2009 22:35

I_v_o {^_^} написа:колеги някой навит ли е дасе саберем в Елена вси4ки са поканени стига да има желаещи скоро ще е таман организирваме кои ще дойдат със спане ще е само дасе уто4ним последно да ли ще е на Елена щото някой искат да се саберем в Лясковец

Е след има няма месец сме там за национален какъв е смисъла да идваме там седмица или две преди това , все пак Силистра е на доста по голямо разстояние от колкото Търново до Елена, но все пак това си е лично мое мнение и не искам никой да го зачита едва ли не , че представям мисленето на всичкии колеги от нашият край .....Благодаря за поканата ....

Потребителски аватар
ALFONS_SS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ALFONS_SS » Пет 05 юни 2009 18:33

КОЛЕГИ аре да се саберем пак. да се видим пък може и да има и някоя нова ЗВЕЗДА в семеиството.предлагам да се съберем на пристанището в Силистра 4е е широкичко и таман ще може да се поберем всичките :D :D :D после да отидем към пещерите в с.Войново и мисля че вече е крайно време да направим и някоя скара ,тъкмо ще прекараме повече време заедно и ще се опознаем.предлагам това да стане на 14.06(неделя) в 10.00 на голееееееемия прословут паркинг на "ПРИСТАНИЩЕТО"
: vw fen love.vwcluborg

Върни се в “Организационен”