Силистра - архив
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Re: Силистра - локални сбирки
Без мен. Във Варна съм.
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GodLike написа:Без мен. Във Варна съм.
Ама на тебе скоро врем май

- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поредната много добра среща в календара за VW Феновете се осъществи днес на 09 Май 2009год., направихме си една доста добра разходка из околоията на нашата местност като посетихме Природонаучния резерват " Сребърна " ...
За повече инфо за тези който искат да се запознаят по добре с местността ще ви дам няколко линка .....
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 0%D1%82%29
http://www.ecolab.bas.bg/Members/nevena ... ument_view
http://bulgaria-tourism.bg/contents/view/84?lang
Събитието беше запечатано с фотоапаратите от мен (Spasov_G) и (Alfons_SS) ще ги постна в темата за снимки ....
Срещата продължи след като посетихме резервата се спуснахме към поречието на р.Дунав в посока село Ветрен, там с колегата (Alfons_SS) си претнахме една самостоятелна фотосесия на колите на брега на реката, по-изкаляхме си колите, някой побуксуваха в калта на излизане след сесията, но всичко беше в рамките на нормалното и настроението се запази на макс ....
За повече инфо за тези който искат да се запознаят по добре с местността ще ви дам няколко линка .....

Събитието беше запечатано с фотоапаратите от мен (Spasov_G) и (Alfons_SS) ще ги постна в темата за снимки ....
Срещата продължи след като посетихме резервата се спуснахме към поречието на р.Дунав в посока село Ветрен, там с колегата (Alfons_SS) си претнахме една самостоятелна фотосесия на колите на брега на реката, по-изкаляхме си колите, някой побуксуваха в калта на излизане след сесията, но всичко беше в рамките на нормалното и настроението се запази на макс ....
- golf_0858
- Автомобил:
- Двигател:
да готино беше

- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето ви линковете към снимките и клипа от вчерашната среща .....viewtopic.php?f=4&t=110657&p=1745575#p1745575 Благодаря на всички уважили събитието, дано и при нас станат по чести събиранията ......
- image
- Автомобил:
- Двигател:
Мн добре се получи само който не дойде той пропусна! Евала на колегите за снимките и клипчетата. Очаквам нови събирания и да ставаме все повече!
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Съграждани искате искате ли да си направим ето такива стикерчета и да си ги залепим на задното стъкло в някой долен ъгъл или на някое друго място(където пожелаете).Мисълта ми е тоя стикер да го имаме само тия, които сме радовни в тоя форум.Ето идеите ми за стикер:

Какво ще кажете за идеята

Какво ще кажете за идеята

- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пламене идеята ти не е лоша но това с знамето и инкрусрираната на него емблема на Фолксваген , RADO_GTI е направил същото знаме и като пусна тема за него отнесе доста критики за идеята си, че мисълта ми е ако правиш и искаш да постигнеш нещо направи го така , че знамето на България да е само загатнато в това стикерче, иначе идеята не е лоша ........ Приеми съвет Обърни внимание нашрифта с който е изписан надписа на стикерите на колите ни доста по различен е от този който си подбрал и Успех .... Прочети темата на Радо пак за знамето и ще видиш какво нещо критики се изсипаха отгоре му .....Дано ме разбереш за какво ти говоря ..
- Golf_Diesel_
Да знам я темата, но нали все пак това ще е стикерче със размери 15/15 (примерно), а не знаме.Ще го залепим на някое от съклата и така.А иначе за шрифта ще се опитам да го издокарам както трябва да е.Точно за това постнах тия знаменца, за да разбера какво да променя и да изкажете мнение. 

- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи не , че искам да се налагам ама погледни моето лого и мисля , че ще откриеш правилния начин за самото стикерче знамето ще бъде само загатнато а отстрани ще е бял фон, и ако забелязваш около самата емблема има кант във сив цвят което според мен очертава още по добре самата емблема ........ И ако искаш да не е само така знамето а да продължава и извъ емблемата може да го направиш с постепенно изсветляване на трибагреника и надписите би трябвало да са на латиница само SILISTRA TEAM или нещо от сорта .....Трябва и да откриеш и точното обогатяване на цветовете на трибагреника в проценти , колко процента от един цвят , колко от друг и така дано си ме разбрал, за да стане нещо истинско ..... Във Google ще г намериш най-вероятно .....
- Golf_Diesel_
Значи викаш самата емблема в края си да има сив кант и знамето да се изсветлява постепенно.Ще видя сега на фотошопа какво ще ога да направя, но ако направя логото нещо като твоя аватар няма да има място за надпис според мене.
- I_v_o {^_^}
- Автомобил:
- Двигател:
колеги някой навит ли е дасе саберем в Елена вси4ки са поканени стига да има желаещи скоро ще е таман организирваме кои ще дойдат със спане ще е само дасе уто4ним последно да ли ще е на Елена щото някой искат да се саберем в Лясковец
- Golf_Diesel_
Аз няма да ходя
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
I_v_o {^_^} написа:колеги някой навит ли е дасе саберем в Елена вси4ки са поканени стига да има желаещи скоро ще е таман организирваме кои ще дойдат със спане ще е само дасе уто4ним последно да ли ще е на Елена щото някой искат да се саберем в Лясковец
Е след има няма месец сме там за национален какъв е смисъла да идваме там седмица или две преди това , все пак Силистра е на доста по голямо разстояние от колкото Търново до Елена, но все пак това си е лично мое мнение и не искам никой да го зачита едва ли не , че представям мисленето на всичкии колеги от нашият край .....Благодаря за поканата ....
- ALFONS_SS
- Автомобил:
- Двигател:
КОЛЕГИ аре да се саберем пак. да се видим пък може и да има и някоя нова ЗВЕЗДА в семеиството.предлагам да се съберем на пристанището в Силистра 4е е широкичко и таман ще може да се поберем всичките
после да отидем към пещерите в с.Войново и мисля че вече е крайно време да направим и някоя скара ,тъкмо ще прекараме повече време заедно и ще се опознаем.предлагам това да стане на 14.06(неделя) в 10.00 на голееееееемия прословут паркинг на "ПРИСТАНИЩЕТО"