1,9 ТД добавка за почистване на дюзите

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Deputata
Автомобил: VW Golf3 1900 TD
Двигател: AAZ 1994
Контакти:

Мнениеот Deputata » Чет 16 мар 2006 21:16

Слагал съм на Редекс, на Кастрол за 500литра за почистване и против замръзване, на Вюрт за почистване. Тези са добри. Ако искаш пробвай.

Потребителски аватар
X_ZONE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот X_ZONE » Чет 16 мар 2006 22:08

И при мен имаше проблеми с дюзите,тогава почнах да ползвам най различни добавки Radex-не съм доволен няма никаква разлика.STP-пак не съм усетил разлика.Лики моли- за над 15л гориво и веднага се усеща разликата,колата пали по добре става по гъвкава и не пуши.Препоръчвам ви лики моли. :idea:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 16 мар 2006 23:23

X_ZONE написа:И при мен имаше проблеми с дюзите,тогава почнах да ползвам най различни добавки Radex-не съм доволен няма никаква разлика.STP-пак не съм усетил разлика.Лики моли- за над 15л гориво и веднага се усеща разликата,колата пали по добре става по гъвкава и не пуши.Препоръчвам ви лики моли. :idea:
Хайде малко подкрепа,че ми писна само аз да съм агитатор на фирмата!СУПЕР ДИЗЕЛ АДИТИВ! 8 лв. за 2000 км. пробег!Чисти-мисти не пуши,не трака и врви многу!Питайте Никси с 20 коня отгоре ме дръпна с половин кола! :bleh1 :wink:

Потребителски аватар
pacoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacoo » Съб 18 мар 2006 13:00

8) В МОМЕНТА СЪМ С РЕДЕКС НО НЕ УСЕщАМ ДА ИМА НЯКАКВА РАЗЛИКА В КАКВОТО И ДА Е. 8)
А КАКВА Е ТАЗИ СУПЕР ДИЗЕЛ АДИТИВ??? 8)

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 18 мар 2006 17:38

pacoo написа:8) В МОМЕНТА СЪМ С РЕДЕКС НО НЕ УСЕщАМ ДА ИМА НЯКАКВА РАЗЛИКА В КАКВОТО И ДА Е. 8)
А КАКВА Е ТАЗИ СУПЕР ДИЗЕЛ АДИТИВ??? 8)

виж тук -http://www.liquimoly.ru/catalog2006/prisadki_6_stranica.html

Потребителски аватар
kapacitet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kapacitet » Вто 21 мар 2006 20:03

слагайте рициново масло 0,60 ст. на 25,30л резервоар на месеца поне два пъти.всички горива идват от едно място само добавките им са различни

wotson
Автомобил: vw touran
Двигател: BKD 2006
Контакти:

Мнениеот wotson » Чет 06 апр 2006 18:35

:да: аз също съм голям фен на тази марка и от доста време ползвам техните продукти (масла добавки и д.р) :lol:

stivenj
Автомобил:
Двигател:

Re: Добавка за почистване на дюзите 1,9ТД

Мнениеот stivenj » Пет 10 юли 2009 15:44

Здравейте колеги ,от скоро ме вълнува тази тема с намерение да избегна по страшните неща от зацапване на дюзи,насочил съм се към Кастрол ТДА от 13 лв е бяло бутилче с оразмерена част от горе ,незнам само покрай полезното да не вземе да направи беля на помпата ,ако някой има опит да сподели.Нафтата която наливам е от ромпетрол,но е минала през тубите и това не би трябвало да и промени качествата.Все пак я наливат на американски машини за по 250 хиляди долара.За пръв път си купувам дизел и ми се ще да видя дали ще има промяна с добавка.Благодаря на всеки който ще сподели съвет и мнение.

salama
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот salama » Пет 10 юли 2009 16:23

Здравеите колеги.С добавки нищо няма да почистите(освен резервоара и горивната система) защото своиството на тея добавки е да разтворят парафиновите отлагания,или ако има водица да бъде хумогенизирана в горивото чрез тези препарати.Хубавото им е само едно повишават качествата на горивото и по този си начин то изгаря почти на 100% дори и в ниски обороти (най големия мор за печките ни)-повишава се температурата на изгорелите газове,която спомага да доизгорят карбоновите образувания по турбина и изпускателна система.Та така че всяка компания си пише на етикетите квото си иска-говорим за комерсията в този бизнес.Liquy Moly са наистина добри професионалисти,за което съм склонен да повярвам на колегите,аз лично не сам ползвал до сега-ползвам това на Castrol TDA,ама фаида маиче никва :cry: ,но си лягям вечер с глупавата мисъл че страшна работа сам направил,като съм налял добавка :banana .Желая ви успех на всички :beer

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Пет 10 юли 2009 17:39

castrol tda хареса ми и сега си слагам постоянно

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Съб 11 юли 2009 15:30

Колеги и аз карам с кастрол тда , обясниха миче всички добавки са на основата на газ за горене(за осветление) , 2,50 струва 1 литър , имах проблеми със начални стадии на зацапана геометрия , казаха ми 2 литра на 1 резервоар г4 1,9 тди 110 коня е моя и аз налях излязох на магистралата и газ колкото може 100 км карах със скорост 160 - 180 км , после си изгорих нормално резервоара и колата е ок газта смазвала почиствала нагар и тн При мен подейства непуши не че преди това пушеше но има ефект хайде със здраве

stivenj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stivenj » Сря 15 юли 2009 18:48

Колеги ,вече мога да споделя усещането с добавката Кастрол-ТДА,немога да позная колата и като изтегляне и като звук,доволен съм и ще сипвам докато свърши добавката,250 гр е бутилчето,хубаво нещо е ,за пръв път сипвам от това чудо.

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Сря 15 юли 2009 20:31

И аз да споделя моето впечатление от добавката за нафта Bizol . Вече не си чувам сутрин нафтовата помпа,пали от раз но във вървежа маи си е същата.Това за газта за горене си е мит,слагат метанол-което пак е газ,но не е за горене :D Аз си сипах едно шишенце на 10 литра нафта.Но ми казаха че не е правилно,добавката деиствала като я сипваш по продължителен период от време 2-3 месеца. Аз глупака карам с 4000 оборота на 2 скорост да чистя дюзи 15 мин :horror: :screwy .Сипвайте си Extrafosre diesel на петрол-голяма промяна усетих в колата си!

salama
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот salama » Пет 17 юли 2009 9:51

В неделя ще ходя до Милано смятам да си налея в резервоара добавка STP (надявам се да е добра,все пак цената и тук е около 15-16 евро за опаковка) и малко бензинец уж за профилактика на горивна система и дюзи(това с бензина не съм го пробвал още).После ще пиша впечетления-Размисли и страсти :screwy .Поздрави на всички колеги :beer

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 17 юли 2009 12:33

Сваляш дюзите и в ултразвукова вана - няма кво да се мъчиш и експериментираш.

Върни се в “Дизелови агрегати”