1,9 ТД добавка за почистване на дюзите
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Хайде малко подкрепа,че ми писна само аз да съм агитатор на фирмата!СУПЕР ДИЗЕЛ АДИТИВ! 8 лв. за 2000 км. пробег!Чисти-мисти не пуши,не трака и врви многу!Питайте Никси с 20 коня отгоре ме дръпна с половин кола!X_ZONE написа:И при мен имаше проблеми с дюзите,тогава почнах да ползвам най различни добавки Radex-не съм доволен няма никаква разлика.STP-пак не съм усетил разлика.Лики моли- за над 15л гориво и веднага се усеща разликата,колата пали по добре става по гъвкава и не пуши.Препоръчвам ви лики моли.

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
pacoo написа:8) В МОМЕНТА СЪМ С РЕДЕКС НО НЕ УСЕщАМ ДА ИМА НЯКАКВА РАЗЛИКА В КАКВОТО И ДА Е.
А КАКВА Е ТАЗИ СУПЕР ДИЗЕЛ АДИТИВ???
виж тук -http://www.liquimoly.ru/catalog2006/prisadki_6_stranica.html
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добавка за почистване на дюзите 1,9ТД
Здравейте колеги ,от скоро ме вълнува тази тема с намерение да избегна по страшните неща от зацапване на дюзи,насочил съм се към Кастрол ТДА от 13 лв е бяло бутилче с оразмерена част от горе ,незнам само покрай полезното да не вземе да направи беля на помпата ,ако някой има опит да сподели.Нафтата която наливам е от ромпетрол,но е минала през тубите и това не би трябвало да и промени качествата.Все пак я наливат на американски машини за по 250 хиляди долара.За пръв път си купувам дизел и ми се ще да видя дали ще има промяна с добавка.Благодаря на всеки който ще сподели съвет и мнение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите колеги.С добавки нищо няма да почистите(освен резервоара и горивната система) защото своиството на тея добавки е да разтворят парафиновите отлагания,или ако има водица да бъде хумогенизирана в горивото чрез тези препарати.Хубавото им е само едно повишават качествата на горивото и по този си начин то изгаря почти на 100% дори и в ниски обороти (най големия мор за печките ни)-повишава се температурата на изгорелите газове,която спомага да доизгорят карбоновите образувания по турбина и изпускателна система.Та така че всяка компания си пише на етикетите квото си иска-говорим за комерсията в този бизнес.Liquy Moly са наистина добри професионалисти,за което съм склонен да повярвам на колегите,аз лично не сам ползвал до сега-ползвам това на Castrol TDA,ама фаида маиче никва
,но си лягям вечер с глупавата мисъл че страшна работа сам направил,като съм налял добавка
.Желая ви успех на всички 

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
castrol tda хареса ми и сега си слагам постоянно
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги и аз карам с кастрол тда , обясниха миче всички добавки са на основата на газ за горене(за осветление) , 2,50 струва 1 литър , имах проблеми със начални стадии на зацапана геометрия , казаха ми 2 литра на 1 резервоар г4 1,9 тди 110 коня е моя и аз налях излязох на магистралата и газ колкото може 100 км карах със скорост 160 - 180 км , после си изгорих нормално резервоара и колата е ок газта смазвала почиствала нагар и тн При мен подейства непуши не че преди това пушеше но има ефект хайде със здраве
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ,вече мога да споделя усещането с добавката Кастрол-ТДА,немога да позная колата и като изтегляне и като звук,доволен съм и ще сипвам докато свърши добавката,250 гр е бутилчето,хубаво нещо е ,за пръв път сипвам от това чудо.
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
И аз да споделя моето впечатление от добавката за нафта Bizol . Вече не си чувам сутрин нафтовата помпа,пали от раз но във вървежа маи си е същата.Това за газта за горене си е мит,слагат метанол-което пак е газ,но не е за горене
Аз си сипах едно шишенце на 10 литра нафта.Но ми казаха че не е правилно,добавката деиствала като я сипваш по продължителен период от време 2-3 месеца. Аз глупака карам с 4000 оборота на 2 скорост да чистя дюзи 15 мин
.Сипвайте си Extrafosre diesel на петрол-голяма промяна усетих в колата си!

-
- Автомобил:
- Двигател:
В неделя ще ходя до Милано смятам да си налея в резервоара добавка STP (надявам се да е добра,все пак цената и тук е около 15-16 евро за опаковка) и малко бензинец уж за профилактика на горивна система и дюзи(това с бензина не съм го пробвал още).После ще пиша впечетления-Размисли и страсти
.Поздрави на всички колеги 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Сваляш дюзите и в ултразвукова вана - няма кво да се мъчиш и експериментираш.
Върни се в “Дизелови агрегати”